Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η ιδέα για το εθνικό απολυτήριο του Γιωργάκη και ο… Γαβρόγλου

«Ημουνα νια και γέρασα», που λέει και ο λαός, να ακούω πρώτα για κατάργηση των πανελλαδικών και αμέσως μετά για εθνικό απολυτήριο.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Ημουνα νια και γέρασα», που λέει και ο λαός, να ακούω πρώτα για κατάργηση των πανελλαδικών και αμέσως μετά για εθνικό απολυτήριο.

Επί μια εικοσαετία παρακολουθούσα το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο από αλληλοδιαδοχή των κυβερνήσεων, πρόχειρες υποσχέσεις για κατάργηση των εξετάσεων και αμέσως μετά, αφού δεν έχουν σκεφθεί το επόμενο βήμα, να βγάζουν το εθνικό απολυτήριο του Γιωργάκη Παπανδρέου, εξαγγελθέν εν έτει 1995!

Ο Γιώργος ήταν αυτός που πρώτος είχε σκεφθεί (αλλά, τολμώ να πω, είχε δουλέψει πάνω σε αυτόν) τον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ. Οι εγκέφαλοι του υπουργείου Παιδείας δεν πολυπαιδεύτηκαν. Πήραν την ιδέα του Παπανδρέου και την πέταξαν βορά… στους ψηφοφόρους.
Κατακαημένο εθνικό απολυτήριο, σε πάνε και κανείς δεν σε φέρνει… τελικά. Είπε, λοιπόν, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου: «Είναι απαραίτητο το λύκειο να απονέμει ένα αξιόπιστο εθνικό απολυτήριο. Οι μαθητές θα λαμβάνουν το απολυτήριο από το σχολείο τους και με αυτό θα εισάγονται στα πανεπιστήμια».

Αντε πάλι, δηλαδή! Στην υγειά του εθνικού απολυτηρίου!

Ο (αθληταράς) γιος του Βασίλη Οικονόμου

oikonomou 0

❱❱Αθληταράς είναι, καθώς φαίνεται, ο γιος του Βασίλη Οικονόμου, με το «επικό όνομα» Αννίβας. Ο μικρός πήρε μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Παμπαίδων στη Χαλκίδα και να τα τα μετάλλια!
Χρυσό στη σφαίρα και χάλκινο στη σφύρα για τον Αννίβα. Ο μπαμπάς Βασίλης, συγκινημένος, είπε μάλιστα: «Το μέλλον φέρνει τη λύτρωση της ύπαρξης».
Ο Αννίβας κρατά μετάλλια, αλλά και ωραίο μαλλί!

papakosta 0

❱❱Γενέθλια είχε χθες ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα. Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, που ετοιμάζεται να εκδώσει και την πρώτη ποιητική συλλογή του, όπως μας αποκάλυψε λίγο καιρό πριν σε συνέντευξή της η μητέρα του, βουλευτής της Ν.Δ., έσβησε τα 35 κεράκια της τούρτας που ετοίμασαν η μαμά και η αδελφή του Αντζελα. Ο Κωνσταντίνος είναι διδάκτωρ Βιολογίας με πολλές διακρίσεις στο αντικείμενό του και ο αγαπημένος της μητέρας του. Να τον χαίρεσαι, Κατερίνα.

❱❱Ο φάκελος της Κύπρου θα δημοσιοποιηθεί προτού κλείσει το 2017, υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά την παράδοσή του στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. «Αυτό θα γίνει μέσα στους προσεχείς λίγους μήνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης. Το βέβαιο είναι ότι θα έχει πολύ μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον να ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου.

8127 dionisis savopoylos 1272017

Οι καλλιτέχνες, ο ένας μετά τον άλλον, γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φαίνεται να ενοχλεί πολύ τους συριζαίους. Ακόμη και η συναυλία Σαββόπουλου τους κάθισε στο στομάχι, καθώς μάζεψε περί τους 60.000 πολίτες, δικαίως διαμαρτυρόμενους για αυτά που όλοι ζούμε. Τώρα, αν αντί να βγαίνουν οι άνθρωποι στους δρόμους τραγουδούν, δεν καταλαβαίνω τι τους πειράζει! Αυτή η μονοπώληση της τέχνης από την Αριστερά για δεκαετίες επί δεκαετιών θα έπρεπε να ενοχλεί και όχι το ίδιο το τραγούδι.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...