Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Αγκαλιές και φιλιά του Τσίπρα με τη σικάτη Εφη Αχτσιόγλου

❱❱ Η υποδοχή της υπουργού Εργασίας στον «καλοκαιρινό» και μοδάτο πρωθυπουργό

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

❱❱ Η υποδοχή της υπουργού Εργασίας στον «καλοκαιρινό» και μοδάτο πρωθυπουργό

«Τρέμε, Περιστέρα»! Η όμορφη υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, με ένα υπέρκομψο χρώματος ιβουάρ φόρεμα, υποδέχτηκε με φιλί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την επισκέφθηκε στο υπουργείο της.

Δεν θα σταθώ στο τι είπαν, γιατί, ό,τι και να πουν, θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία, αλλά θα μείνω στην εικόνα των δυο τους. Ηταν το πιο όμορφο ζευγάρι (ως φωτογραφία, φυσικά) που έχω δει τελευταία.

Η υπουργός, χτενισμένη άψογα, ήταν μια κούκλα. Δίπλα της, ο πρωθυπουργός με ανοιχτόχρωμο μπεζ κοστούμι – συνέθεταν μια άκρως ταιριαστή εικόνα! Στο υπουργείο Εργασίας, όμως, ο Αλέξης ένιωσε διπλά «βασιλιάς», καθώς το υπουργείο αυτό διοικείται μόνο από γυναίκες.

Στη σύσκεψη, λοιπόν, με την υπουργό Εφη Αχτσιόγλου ήταν και οι αναπληρώτριες υπουργοί Θεανώ Φωτίου και Ράνια Αντωνοπούλου. Ο υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος μάλλον κατέγραφε τα «συγχαρητήρια e-mails των πολιτών»!

Χαμός με τους (δεξιούς) μνηστήρες της Αθήναςesr 1807 008 cmyk

❱❱Ψινάκης, Κεφαλογιάννη, Πατούλης -και ποιος ξέρει τελικά τι θα κάνει και ο Κώστας Μπακογιάννης- φαίνεται ότι είναι οι μέχρι στιγμής καταγεγραμμένοι στη λίστα με τους μνηστήρες για τον Δήμο της Αθήνας. Νομίζω ότι αρχίζει να γίνεται συνωστισμός και είναι νωρίς ακόμη. Ο θρόνος αυτός είναι βαρύς και πολλά υποσχόμενος. Φοβάμαι, δε, ότι στη Δεξιά θα γίνει χαμός για το ποιος θα τον πρωτοπάρει… Ο Ηλίας, η Ολγα, ο Γιώργος με τη Μαρίνα του, που γιόρταζε χθες, ή άλλο άλογο κούρσας;

img 3872

❱❱Η ωραία Τζούλια του Φαήλου Κρανιδιώτη κάνει τις διακοπές της στο Λιμένι και μας δείχνει τα «μποτέ της λακωνικής Μάνης». Ο Φαήλος της Νέας Δεξιάς απολαμβάνει τη μοναδικότητα της Μάνης με τον έρωτά του, την Τζούλια, και, όπως βλέπουμε, έχει γίνει ο καλύτερος φωτογράφος της. Εικόνες από Καρδαμύλη και Λιμένι, με μόνο μοντέλο την όμορφη fashion blogger.

Πάει για γάμο και ο Αλέξης Χαρίτσης

❱❱Τι μαθαίνω; Χάνουν κι άλλον υπουργό οι ελεύθερες; Ο Αλέξης Χαρίτσης (φωτό), αναπλ. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, παντρεύεται, καθότι είναι πολύ ερωτευμένος με μελαχρινή καλλονή, όπως λένε όσοι γνωρίζουν. Ο Χαρίτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα, είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και ειδίκευση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ενας φέρελπις, δηλαδή, και σεμνός νέος που αξίζει τα καλύτερα. Ιδιαίτερα τώρα που σταδιακά κάνει και την προσπάθειά του να αποποιηθεί «το παλτό» της συμμετοχής του στο κίνημα «Δεν πληρώνω». Οπου σταθεί κι όπου βρεθεί, υποστηρίζει με σθένος ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος του εν λόγω κινήματος!

(!)

img 3868

Δελέασε πρώτα τη Μελάνια Τραμπ και ύστερα τη δική μας, τη Ρόδη Κράτσα. Η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι ως προσκεκλημένη του Εμανουέλ Μακρόν. Παρακολούθησε την εντυπωσιακή παρέλαση και τις εκδηλώσεις της εθνικής εορτής της 14ης Ιουλίου, στην οποία επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο πρόεδρος Τραμπ και η σύζυγός του. Σε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο Μακρόν, η Ρόδη κατάφερε να του εκμαιεύσει τη διαβεβαίωση ότι θα είναι «συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ελλάδας για ανάκαμψη». Αλλά και η σύζυγος Μπριζίτ φωτογραφήθηκε με τη Ρόδη Κράτσα, με τις δύο γυναίκες να συνομιλούν θερμά μεταξύ τους. Τυχερός ο Μακρόν. Γυναίκες πολλές δίπλα του, η Μπριζίτ, η Μελάνια και η Ρόδη.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...