Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Καραμανλής δεν θα πάει και φέτος στο Προεδρικό Μέγαρο

❱❱ Χωρίς την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού η δεξίωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας Δεν θα πάει στη δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. To ίδιο είχε κάνει, άλλωστε, και πέρυσι.

Οι συναντήσεις με πρόσωπα που του είναι δυσάρεστα μάλλον αποφεύγονται από τον ίδιο. Η δεξίωση δεν θυμίζει σε τίποτα παλαιότερες, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε μια εποχή κατά την οποία η πλειονότητα των Ελλήνων έχει πει το ψωμί ψωμάκι, να ρίχνει το βάρος στο νόημα του εορτασμού και όχι σε φρου φρου και αρώματα!

Πάντως αρκετοί πολιτικοί συντάκτες αναπολούν τις δεξιώσεις παλαιότερων ετών. Πού είναι οι χαρούμενες στιγμές του κήπου του Μεγάρου; Τα αμήχανα βλέμματα των πολιτικών αρχηγών στο κιόσκι; Πού είναι όλα αυτά; Μεγάλη η… νοσταλγία όσων τα ζήσαμε και μια τέτοια νύχτα συλλέγαμε δεκάδες παραπολιτικά και εκμαιεύαμε ειδήσεις! Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!

Παρέα στα ακριτικά νησιά

tgwe5twe5g 4

❱❱ Μαζί με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο βρέθηκε στα ακριτικά νησιά της χώρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μάλιστα την ώρα που προσέγγιζε στη Ρόδο το ελληνικό αεροσκάφος, χειριστές τουρκικών ραντάρ προειδοποίησαν ότι… παραβιάζει τουρκικό εναέριο χώρο. Παρά τις τουρκικές προκλήσεις, όμως, οι δυο άνδρες πήγαν σε Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Σύμη και Χίο. Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν λιγάκι, μια και η εποχή είναι πολύ περίεργη!

tgwe5twe5g 3

Οι τουρίστες δεν ήξεραν τι συμβαίνει στην Ερμού

❱❱ Και να θέλουν οι καταστηματάρχες να ανοίξουν τα μαγαζιά τους Κυριακή, τρέμουν τους βανδαλισμούς και τα επεισόδια. Την Παρασκευή 14 Ιουλίου, λίγες ημέρες πριν, δηλαδή, η Ερμού κατακλύστηκε από διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που φώναζαν «όχι στις Κυριακές». Ρωτούσαν οι τουρίστες τι συμβαίνει… Το επιχείρημά τους ήταν ότι «τώρα παίρνουν την αργία από τους εμπόρους, αύριο θα την πάρουν και από τους άλλους εργαζομένους». Αναρωτιόμουν, λοιπόν, καθώς τους άκουγα εάν ζουν σε αυτήν τη χώρα ή όχι. Δεν έχουν καταλάβει, δεν βλέπουν ή δεν βολεύει να δουν ότι χιλιάδες άλλοι Ελληνες, πλην των εμποροϋπαλλήλων, δουλεύουν Κυριακές εδώ και χρόνια; Δεν υπάρχει αυτή η πραγματικότητα στον δικό τους ορίζοντα; Αλλαξαν οι εποχές, παιδιά, και με ευθύνη σας. Προσαρμοστείτε!

tgwe5twe5g 5

! Κινητικότητα μεγάλη καταγράφουν οι κυβερνητικοί. Μήπως η ενδεχόμενη έξοδος στις αγορές είναι η αιτία; Χθες συνεκλήθη το πολιτικό συμβούλιο, σήμερα ο πρωθυπουργός συγκαλεί το υπουργικό συμβούλιο (το καθιερωμένο μηνιαίο, υποτίθεται), ενώ το απόγευμα έχει και πολιτική γραμματεία. Ολες αυτές οι διαβουλεύσεις καταλήγουν στην προετοιμασία της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή και το Σάββατο. Δεν τους αφήνει σε ησυχία ο Αλέξης… Εκεί, επιμένει στη δημιουργική διαβούλευση. Μακάρι να είναι για καλό!

tgwe5twe5g 1

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...