Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζει μπροστά τις μηχανές του κόμματος

Συνεχείς επαφές (εν όψει ΔΕΘ), με συνεργάτες και επισκέψεις στους 14 νομούς της Β. Ελλάδας

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Συνεχείς επαφές (εν όψει ΔΕΘ), με συνεργάτες και επισκέψεις στους 14 νομούς της Β. Ελλάδας

Πυρετός και στη Ν.Δ. εν όψει της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Οι εντυπώσεις θα μετρήσουν πολύ κι έτσι ο Κυριάκος προετοιμάζεται καταλλήλως.

Για τον λόγο αυτόν, σήμερα το πρωί προεδρεύει στη συνεδρίαση των τομεαρχών, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Αμέσως μετά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 82ης ΔΕΘ, θα συναντηθεί με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στη Μακεδονία.
Η παρουσία των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη δεν θα περιοριστεί στη διήμερη επίσκεψη της ομιλίας και της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, αλλά θα περιλαμβάνει 33 εκδηλώσεις και στους 14 νομούς της βόρειας Ελλάδας.

Οι νεοδημοκράτες θα βρεθούν επιτόπου σε τουλάχιστον 100 πρότυπες αγροτικές μονάδες της περιοχής. Ο πρόεδρος Κυριάκος αρχίζει το πρόγραμμά του τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Το «Εθνικό σχέδιο δράσης της Ν.Δ.», για όταν και όποτε… αναλάβει, θα ξεδιπλωθεί εκεί. Ο Κυριάκος πάντως τα λουριά των βουλευτών του μια χαρά τα μαζεύει,
παρότι μεσολάβησε η θερινή ραστώνη!

Ο Κικίλιας αγκαλιά με το βαφτιστήρι του

kikilias 1

❱❱Αρχισε πρόβες για μπαμπάς -ως φαίνεται- ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, που τελευταία απασχολεί έντονα τα gossip έντυπα εξαιτίας του love story με την Μπαλατσινού! Πήρε αγκαλιά τον μικρό Αλέξανδρο και πόζαρε στο μπαλκόνι του (φωτό).

Το αγοράκι είναι το βαφτιστήρι του και, όπως ο ίδιος λέει, είναι και η αδυναμία του! Ο ερωτοχτυπημένος εκπρόσωπος που έπεσε στην αγκαλιά της Τζένης Μπαλατσινού, μάλλον προβάρει τις «πατρικές ευθύνες», και καλώς κάνει! Κι επειδή μετά την ειδυλλιακή Πάτμο, όπου πέρασε τις διακοπές του, ήρθε και η πραγματικότητα, χθες, μιλώντας για τον τυφώνα ΕΝΦΙΑ που άρχισε να χτυπά τον κόσμο, ο Βασίλης υπενθύμισε τη δέσμευση του προέδρου της Ν.Δ. για μείωσή του.

«Απέναντι στα συνεχή ψέματα Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και έχει δεσμευτεί να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% στα πρώτα δύο χρόνια της κυβέρνησής του» τόνισε ο «ανεβασμένος» εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Από την Τήνο, στο γραφείο

koymoytsakos

❱❱Μπορεί στη Βουλή να είναι ακόμη τα πάντα «εν υπνώσει», αλλά στα βουλευτικά γραφεία έχουν αρχίσει οι συσκέψεις για δουλειά. Σε αυτή τη φάση «τσακώσαμε» τον τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργο Κουμουτσάκο. Στο γραφείο του πρωί πρωί με τους συνεργάτες του για δυναμικό, όπως λέει ο ίδιος, comeback, μετά τις ωραίες διακοπές που έκανε στην Τήνο.

«Ηλθε, είδε και απήλθε»

❱❱«Ο Τσίπρας ήλθε, είδε και απήλθε» λέει ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Πρέσπες. «Ο κ. Τσίπρας» λέει ο βουλευτής «ήλθε στις Πρέσπες του νομού Φλώρινας μέσω Καστοριάς και έφυγε μέσω Καστοριάς. Θεώρησε περιττό να έρθει στην πόλη της Φλώρινας και στο Αμύνταιο. Περιφρόνησε τους εκπροσώπους των εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας (παρά τη μεγάλη ανεργία), τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων της Φλώρινας, το ΕΒΕ (και ας κλείνουν καθημερινά επιχειρήσεις), τους αγρότες που βλέπουν καθημερινά την κυβέρνηση να ληστεύει το εισόδημά τους» είπε στη στήλη μας ο Γιάννης Αντωνιάδης και συμπλήρωσε με πικρία: «Η Φλώρινα πεινάει και ο ΣΥΡΙΖΑ γλεντάει».

(!)

Σωστός Ανδριώτης αλλά και φιλότεχνος ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Ανδρου, όπου ζουν και οι περισσότεροι συγγενείς του. Ετσι, προ ημερών επισκέφτηκε τα πατρογονικά του, ενώ συγχρόνως δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και την έκθεση – αφιέρωμα στον Νίκο Εγγονόπουλο, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή. Πρόκειται για 110 ζωγραφικά έργα και επιλεγμένα ποιήματα που αναδεικνύουν την ποιητική ευαισθησία και την έμφυτη εικαστική οπτική του καλλιτέχνη. Ο Νικήτας, που, αν δεν ήταν πολιτικός, είμαι σίγουρη ότι θα ήταν καλλιτέχνης, απόλαυσε τη σπουδαία έκθεση.

kaklamanis 1

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...