Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Παθιάρικα φιλιά για το ζεύγος Παπαντωνίου σε θερινό σινεμά

❱❱ Οι καυτές σκηνές με τη Σαρλίζ Θερόν στο φιλμ «Atomic blonde» ανέβασαν τη θερμοκρασία ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη μάλλον τους… ξανάνιωσαν. Κάπως έτσι ίσως εξηγούνται τα περιπαθή φιλιά που έδινε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου στη σύζυγό του Ρούλα προχθές το βράδυ σε θερινό σινεμαδάκι της Κηφισιάς.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια γάμου και εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η φλόγα καίει ακόμη καυτή! Ο ερωτευμένος Παπαντωνίου εθεάθη στο σινέ Χλόη να παρακολουθεί την ταινία «Atomic blonde» με την εκρηκτική Σαρλίζ Θερόν. Oι δε σκηνές της ταινίας έχουν αρκετό γυμνό, με τη Θερόν να φλερτάρει τη συμπρωταγωνίστριά της και να καταλήγει μαζί της στο κρεβάτι.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η Σαρλίζ και τα γούστα της ενέπνευσαν έντονα τον Γιάννο και τη Ρούλα, οι οποίοι, αγκαλιασμένοι, φιλιόνταν σαν εφηβικό ζευγαράκι.
Μπράβο τους και εις ανώτερα να ευχηθούμε!

Ο αντικαπνιστής Αλέξης πήγε στον Παπαστράτο

4211992

❱❱Στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος βρέθηκε χθες το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φορούσε τα ίδια καφέ παπούτσια, πάντοτε συνδυασμένα με την καφέ ζώνη, ακριβώς όπως ήταν ενδεδυμένος και στις Πρέσπες.

Ντύθηκε, λοιπόν, πρωί πρωί και πήγε στην καπνοβιομηχανία Παπαστράτος (αν και δηλώνει αντικαπνιστής στο απλό τσιγαράκι και καπνιστής στα πούρα Cohiba) και έδωσε τα εύσημά του στον επιχειρηματία για την τόλμη του να επενδύσει στη χώρα την οποία ο ίδιος κυβερνάει.
Ρίσκο θα πει κανείς, αλλά πετυχημένο τελικά, γεγονός που αναγνώρισε και ο πρωθυπουργός, μιλώντας για την επένδυση των 300.000.000 ευρώ.

Με τα χέρια σταυρωμένα, λοιπόν, άκουσε τον His Master’s Voice (επικεφαλής της επιχείρησης) να μιλάει για την αληθινή και όχι για την αριστερή «φουμαροανάπτυξη».
Nα θυμίσουμε ότι η Παπαστράτος προωθεί επένδυση για την εγκατάσταση των νέων γραμμών παραγωγής για τις ράβδους καπνού IQOS, που θα προσθέσουν 400 νέες θέσεις εργασίας στις ήδη 800 υπάρχουσες.

Οι φωτιές αναστάτωσαν τον Τζανακόπουλοtzanakopoylos

❱❱Εκτός από την Πάρο, όπου βρέθηκε με την αγαπημένη του Στέλλα Γκαντώνα, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος πέρασε και από τη Σκόπελο. Οπως λένε στη στήλη μας όσοι τον είδαν, διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο και στο φόρτε των πυρκαγιών έπαψε να συντονίζει από τη θάλασσα όπου έκανε τα μπάνια του και έφυγε με πλοίο του Λιμενικού για… άγνωστα μέρη.

(!)

img 3946

Ωραίο καλοκαιράκι πέρασε και ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας, ο οποίος, όμως, αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο επέστρεψε στο πόστο του. Οι παρέες του Νίκου είναι πολλές, προερχόμενες κυρίως από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, και έτσι τα σαββατόβραδά του μόνο μοναχικά δεν είναι. Μάταια, όμως, οι φίλοι του τον προτρέπουν ξανά και ξανά να βάλει κανένα κιλό πάνω του, μια και είναι υπερβολικά αδύνατος. Ο ίδιος επιμένει ότι τρώει και δεν παχαίνει. Μακάρι να το πετυχαίναμε κι εμείς αυτό, Νίκο. Συριζέικη είναι η συνταγή;

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...