Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα «πουλέν» του!

❱❱ Η κομψότατη Εφη Αχτσιόγλου και ο άνετος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην «ομάδα τού αύριο»ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τα νεαρά «πουλέν» του σπρώχνει μπροστά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο λόγος για την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, με τον πρωθυπουργό να τους έχει δίπλα του σε όλες τις τελευταίες εξορμήσεις του στον λαό.

Η κούκλα Εφη, βγαλμένη, λες, από τεύχος της «Vogue», τον συνόδευε και στην Παπαστράτος όπου πήγε, αλλά και στη χθεσινή επίσκεψή του στο Impact Hub Athens. Το ίδιο και ο Δημήτρης. Ανετοι και ωραίοι, λάμπουν πλάι στον φίλο τους πρωθυπουργό. Ο ίδιος δείχνει να τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, άλλωστε είναι δικά του «δημιουργήματα» και, ως φαίνεται, τους προωθεί για την «ομάδα τού αύριο». Τη δική του ομάδα.

Τα βλέμματα, όπως είναι φυσικό, σε αυτές τις εξορμήσεις τραβάει η κομψότατη (και γεμάτη αυτοπεποίθηση) υπουργός, η οποία χθες φορούσε και ένα εκπληκτικό πεδιλάκι, το οποίο είχε συνδυάσει άψογα με το τζιν της.
Πώς να νιώθουν άραγε οι άλλοι πολλοί, 30 και βάλε, του ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή αυτή του πρωθυπουργού; Οπως και να το κάνουμε, για τους δύο υπουργούς είναι μεγάλο ατού να φωτογραφίζονται κάθε μέρα στο πλευρό του πρωθυπουργού…

Ο Αγγλος που «απειλεί» τον υπουργό Οικονομικών

tsipras 5

❱❱Ο καημένος ο Αγγλος ήταν υγιής και έγινε ο Αγγλος ασθενής ακούγοντας την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή επίσκεψή του στο Impact Hub Athens, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με νέους επιχειρηματίες. Εκεί λοιπόν του σύστησαν τον Αλεξ, έναν Βρετανό που ήρθε να ζήσει και να εργαστεί στη χώρα μας: «Α, είσαι Αγγλος δηλαδή» του είπε ο πρωθυπουργός. «Ναι, τώρα μένω στην Αθήνα. Μου αρέσει η Ελλάδα» είπε εκείνος, για να πάρει την απίστευτη απάντηση του Αλέξη Τσίπρα: «Αν τα πας καλά στην εκμάθηση των ελληνικών, μπορεί να γίνεις και υπουργός Οικονομικών». Δεν φτάνει δηλαδή που μας φόρτωσε τις επιλογές του… «τύπου Βαρουφάκη, Τσακαλώτου και ούτω καθεξής», συνεχίζει να κάνει πλάκα μαζί μας!

Η «ισχυρή Μαρία» των ΑΝ.ΕΛ.

❱❱Αρμένικη βίζιτα, που λέει κι ο λαός, έκανε χθες σε κεντρικό καφέ των Αθηνών η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά. Κάθισε κάνα δίωρο και τα είπε με δυο φίλους της. Η υφυπουργός φορούσε ένα εκπληκτικό μαντό σε γαλάζια απόχρωση και ένα ωραίο λευκό φουλάρι. Η «ισχυρή Μαρία» των ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται ότι τολμά στο στιλιστικό κομμάτι, αναδεικνύοντας στοιχεία από τις τάσεις της μόδας που της ταιριάζουν.

Πολύφερνη νύφη η Ελλάδα για τον κολοσσό Google

❱❱Σαράντα υψηλόβαθμα στελέχη της Google βρέθηκαν προ ημερών στα γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Google από την Καλιφόρνια έως την Ασία για την Ελλάδα φάνηκε να είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Τουλάχιστον αυτό μας λέει ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρίστος Δήμας, ο οποίος εκλήθη να τους ενημερώσει για τα «συν και τα πλην» της ελληνικής οικονομίας. «Στο γραφείο της Google στην Αθήνα παρουσίασα σε 40 στελέχη της από όλο τον κόσμο τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, “The road ahead”. Μιλήσαμε για την πορεία της οικονομίας, την επιχειρηματικότητα, τις νεοφυείς επιχειρήσεις, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τη χρήση της τεχνολογίας στη Δημόσια Διοίκηση» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής στη στήλη μας. Πολύφερνη νύφη είναι η χώρα μας και για την… τεράστια Google, αρκεί να ξυπνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

(!)

papakosta 1

Κατερίνα, διαβλέπω μια απογοήτευση από κάποιον ή ιδέα μου; Ξύπνησε, που λέτε, χθες το πρωί η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα και ένιωσε πιο κοντά της τον αγαπημένο της σκύλο, παρά τους ανθρώπους. «Καλημέρα με ασκήσεις ψυχραιμίας. Δείτε τους ανθρώπους με κατανόηση και αγαπήστε τα ζώα» έγραψε η ίδια στο διαδίκτυο, προφανώς ενοχλημένη με κάτι που δεν μπορέσαμε να μάθουμε. Πάντως η Κατερίνα, με το που ξεκίνησε αυτή η σχεδόν άδεια κοινοβουλευτική εβδομάδα, ήταν παρούσα σε γραφείο και Βουλή, καλύτερα κι από την πιο επιμελή μαθήτρια.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...