Οι «Αληθινές Γυναίκες» στη Θεσσαλονίκη

Σε μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα αγάπης και αλήθειας, η χαρισματική συγγραφέας Αρετή Χαρτοφύλακα, παρουσίασε στο κοινό της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Electra Palace, το πρώτο της βιβλίο «Αληθινές Γυναίκες».

1 8
Καλυψώ Γούλα (Δικηγόρος – Εκπρόσωπος Women Act), Αρετή Χαρτοφύλακα (Συγγραφέας του βιβλίου «Αληθινές Γυναίκες»), Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας)

14
Πάνω (Δανάη Κίρλα, Λήδα Παπαδοπούλου, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαίρη Αργυριάδου, Χριστίνα Κανατάκη, Σύνθια Σάπικα, Έλενα Ράπτη, Δέσποινα Αυγερίδου, Ερασμία Τσίπου, Έφη Τσαμπάζη, Μαρία Στύλου ΚΑΤΩ : Μαρία Σαμολαδά, Πολυξένη Καραμίχα, Καλυψώ Γούλα, Αρετή Χαρτοφύλακα (Συγγραφέας του βιβλίου «Αληθινές Γυναίκες»), Χριστίνα Καραμίχου

Στόχος του βιβλίου είναι, να αφυπνίσει τις γυναίκες ώστε να μπορούν να διακρίνουν τις βίαιες συμπεριφορές για να μπορούν άμεσα να απομακρυνθούν από αυτές. Σε μία κατάμεστη αίθουσα διακεκριμένες γυναίκες της πόλης κατέθεσαν την άποψη τους για το έργο. Ανάμεσά τους η δικηγόρος και εκπρόσωπος της Woman Act Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, η βουλευτής Έλενα Ράπτη, οι  δημοσιογράφοι, Μαίρη Αργυριάδου, Χριστίνα Κανατάκη, Πολυξένη Καραμίχα, Έφη Τσαμπάζη, Ερασμία Τσίπου, η ψυχολόγος Δανάη Κίρλα και η επιχειρηματίας Χριστίνα Καραμίχου.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι Δέσποινα Αυγερίδου, Μαρία Σαμολαδά και Μαρία Στύλου.

4 1
Γιάννης Βίτσας, Έφη Τσαμπάζη, Πολυξένη Καραμίχα, Μαίρη Αργυριάδου, Γιάννης Χατζηγεωργίου

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Women Act. Κατά γενική ομολογία το θέμα της έμφυλης βίας, της ψυχολογικής και σωματικής καταπίεσης, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων γυναικών οι οποίες κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία, τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας συζήτησης που ακολούθησε και όλες συμφώνησαν ότι ήρθε ο καιρός για τις γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους. Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Women Act. Γυναίκες που εργάζονται εντατικά για ένα κοινό όραμα: να ενθαρρύνουν άλλες γυναίκες έτσι ώστε να διεκδικήσουν περισσότερα για τον εαυτό τους. Γιατί το αξίζουν

9 1
Χριστίνα Κανατάκη, Ελένη Αμπατζίδου, Κατερίνα Ζιούτα

Το βιβλίο της Αρετής Χαρτοφύλακα φιλοξενεί τις αληθινές ιστορίες 15 γυναικών που υπέστησαν βία σε διάφορες μορφές, με την ίδια να στέκεται δίπλα σε όποια χρειαστεί έναν σύμμαχο. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ζενίθ και έχει αγαπηθεί από το κοινό δίνοντας ένα μοναδικό, ξεχωριστό μήνυμα ενάντια στην έμφυλη βία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ