Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Δεν άντεξε η 18χρονη που πήγε να την κάψει ζωντανή ο πατέρας της

❱❱ Ο πατέρας της τη χτύπησε, τη μαχαίρωσε και μετά προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και να την κάψειΑκόμη και οι γιατροί του Θριάσιου Νοσοκομείου λύγισαν χθες το πρωί, όταν, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, ξεψύχησε στην Εντατική η 18χρονη Ειρήνη Κ., την οποία ο διαταραγμένος ψυχικά πατέρας της γρονθοκόπησε, μαχαίρωσε και έπειτα προσπάθησε να κάψει ζωντανή, μέσα στο διαμέρισμά τους στην Πετρούπολη!

Η άτυχη Ειρήνη νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και το Σάββατο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλινικά νεκρή. Μέχρι και την τελευταία στιγμή όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα, όμως στις 10.20 το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή και έφυγε για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό, βυθίζοντας στη θλίψη τη μητέρα, τον 12χρονο αδελφό της, συγγενείς και φίλους. Πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που διερευνούν τη συγκλονιστική υπόθεση, περιμένουν να συνέλθει ο 55χρονος πατέρας της, ο οποίος προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού του, προκειμένου να του πάρουν κατάθεση.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, ωστόσο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η ζωή του. Οπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, την περασμένη Τετάρτη ο Γιώργος Κ. είδε ότι η κόρη του είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα της, που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με τον 12χρονο γιο τους, στο οποίο έγραφε: «…Μαμά, μην επιστρέψεις στο σπίτι, ο μπαμπάς δεν βάζει μυαλό, συνεχίζει τα ίδια».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι είχε μείνει στην Αθήνα λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ σχεδίαζε με την επιστροφή της μητέρας του να αλλάξουν σπίτι. Δυστυχώς δεν πρόλαβε…
Ο 55χρονος είδε το μήνυμα και εξοργίστηκε. Το διαταραγμένο μυαλό του θόλωσε και τον οδήγησε στη δολοφονία. Αρχικά προσπάθησε με ένα μαξιλάρι να πνίξει την κοπέλα ενώ κοιμόταν.

Η 18χρονη αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος καβγάς. Οπως όλα δείχνουν, η άτυχη κοπέλα προσπάθησε να φύγει από το διαμέρισμα όταν κατάλαβε ότι η κατάσταση ξεφεύγει και τα πράγματα αγριεύουν. Η πόρτα όμως ήταν κλειδωμένη και τα κλειδιά τα κρατούσε ο πατέρας της, ο οποίος άρχισε να τη γρονθοκοπά στο πρόσωπο. Στη συνέχεια προσπάθησε να τη στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια, χωρίς να τα καταφέρει.

Η κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στον διάδρομο του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια ο πατέρας της τη χτύπησε με μαχαίρι στον λαιμό και στα χέρια, καθώς η 18χρονη προσπαθούσε να γλιτώσει. Τελικά, αφού η Ειρήνη έπεσε αναίσθητη στον διάδρομο, ο 55χρονος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα με καυτό λάδι, με σκοπό να καούν και οι δύο ζωντανοί.

Θεοδόσης Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...