Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τρόμος για Άραβες: Γλεντούσαν στον Ρέμο και διαρρήκτες έκαναν party στη βίλα τους στη Μύκονο!

+ Ηappenings στο Nammos με άρωμα Ανατολής, κόκκινη καλτσοδέτα και χορό της κοιλιάς

Την ώρα που στο πολυσυζητημένο πάρτι του Nammos στη Μύκονο οι Αραβες κροίσοι διασκέδαζαν στη συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο και τους Λιβανέζους σταρ Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ, συντροφιά με καμήλες και ναργιλέδες κάτω από τα βεδουίνικα αντίσκηνα, οι διαρρήκτες «δούλευαν» σκληρά!

Για ένα ζευγάρι ζάπλουτων Αράβων η διασκέδαση βγήκε ξινή, καθώς οι διαρρήκτες τούς έγδυσαν ανενόχλητοι, αρπάζοντας μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας από τη βίλα που είχαν νοικιάσει στην περιοχή του Κάστρου.

Πρόκειται για ακόμα ένα από τα πολλά περιστατικά διαρρήξεων ή ληστειών που σημειώθηκαν φέτος το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ακόμα και η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να περιορίσει τα κρούσματα στον νούμερο ένα τουριστικό προορισμό της χώρας.

Στη συναυλία

Το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι των Αράβων μαζί με τους φίλους του πήγε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το απόγευμα του Σαββάτου διαπίστωσαν ότι στη βίλα τους είχαν μπει «ποντικοί» και μάλιστα είχαν απενεργοποιήσει τα συστήματα ασφαλείας.

Οι κακοποιοί φαίνεται ότι γνώριζαν τα κατατόπια, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν το μεταλλικό κουτί ασφαλείας μέσα στο οποίο το ζευγάρι είχε τοποθετήσει μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες πήραν μαζί τους ολόκληρο το κουτί, αλλά και πανάκριβα ρολόγια που βρήκαν στη βίλα. Μετά τη δυσάρεστη διαπίστωση οι Αραβες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία ερεύνησε τους χώρους, προκειμένου να εντοπίσει αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών, ώστε να τους συνδέσει και με άλλες κλοπές που έχουν διαπραχθεί στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στο νησί.

Ηappenings στο Nammos με άρωμα Ανατολής, κόκκινη καλτσοδέτα και χορό της κοιλιάς

8ohh6h

Φωτιές, καμήλες, οριεντάλ show και ο Καίσαρης στα decks

Καμήλες με κουρελούδες, μια βιολονίστρια με… κόκκινη καλτσοδέτα, μια εξωτική χορεύτρια οριεντάλ, η οποία έπαιζε με τις φλόγες, και ο Κώστας Καίσαρης, που ανέβηκε στα decks και εκτέλεσε… χρέη μουσικού παραγωγού ήταν μόνο μερικά από τα highlights της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου. Ο Ελληνας τραγουδιστής, πιστός στο ραντεβού του με τους… φραγκάτους που γεμίζουν ασφυκτικά το beach bar-restarant της Ψαρούς, μαζί με τους Λιβανέζους καλλιτέχνες Ραγκέμπ Αλάμα και Μουσταφά Σαντάλ, έδωσε μεγάλη συναυλία, τραγουδώντας τις επιτυχίες του.

Το κοινό; Ως επί το πλείστον κροίσοι της Μέσης Ανατολής, που απόλαυσαν το… εμιράτο που είχε στηθεί για να τους υποδεχτεί. Αυτόν τον ρόλο ανέλαβαν οι καμηλιέρηδες στην είσοδο του μαγαζιού, οι οποίοι κρατούσαν τις καμήλες από τα χαλινάρια. Ανάμεσα στους φραγκάτους, πάντως, είδαμε και τη σχεδόν μόνιμη καλοκαιρινή κάτοικο της Μυκόνου Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία λικνιζόταν στους ανατολίτικους ρυθμούς.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως η Στέλλα Δημητρίου, ο Χάρης Σιανίδης, η pilates teacher των διασήμων Ελμίρα Μπεγκάτι, η Εμη Λιβανίου και η κόρη της Αλεξάνδρα, ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος. Στο πάρτι, φυσικά, και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, τον οποίο είδαμε αυτή τη φορά χωρίς τα γυαλιά ηλίου που συνηθίζει να φοράει.,

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...