Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σάλος στην Κρήτη! Παντρεμένος παπάς το έσκασε μαζί με την ερωμένη του

❱❱ Παράτησε παπαδιά και παιδιά και έγινε «καπνός» με το πλοίο της γραμμής

❱❱ Παράτησε παπαδιά και παιδιά και έγινε «καπνός» με το πλοίο της γραμμήςΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν παπά από την Κρήτη, ο οποίος, τυφλωμένος από πάθος για μία άλλη γυναίκα, εγκατέλειψε την παπαδιά και τα παιδιά του και… μην τον είδατε!

Ο ερωτοχτυπημένος 49χρονος ρασοφόρος ήταν υπόδειγμα ιερέα και οικογενειάρχη, ενώ ποτέ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν είχε δώσει δικαίωμα στους κατοίκους του χωριού.
Πριν από λίγο καιρό, όμως, στη ζωή του μπήκε μία γυναίκα με την οποία ήρθε κοντά και σιγά σιγά οι σχέσεις τους συσφίχτηκαν πιο πολύ από όσο έπρεπε. Στο σπίτι του ήρθαν τα πάνω κάτω, αφού ο ιερέας άλλαξε συμπεριφορά, είχε έντονα ξεσπάσματα απέναντι στα παιδιά του και στη 43χρονη πρεσβυτέρα, και γενικά όλα του έφταιγαν.

Ο 49χρονος δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτα που ένιωθε για μια άλλη γυναίκα, αλλά δεν μπορούσε και να το αποκαλύψει σε κανέναν. Οπότε κανόνισε να φύγει μακριά από όλους και απ’ όλα μαζί με την «πέτρα του σκανδάλου» και να ζήσουν οι δυο τους τον παράνομο έρωτά τους. Ετσι, μια μέρα τα μάζεψε και έγινε «καπνός»!

Η παπαδιά είχε καταλάβει ότι κάτι σοβαρό απασχολούσε τον σύζυγό της, αλλά δεν της περνούσε από το μυαλό τι μπορούσε να είναι ή ενδεχομένως να μην ήθελε να το πιστέψει. Τελικά δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές την εξαφάνιση του συζύγου της.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικοί άρχισαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του, για να διαπιστώσουν έκπληκτοι και έπειτα από ενδελεχή έρευνα ότι ο 49χρονος ζούσε και… βασίλευε, και μάλιστα σε ξένη αγκαλιά! Συγκεκριμένα, ο παπάς φέρεται ότι έχει ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής συντροφιά με τη καινούργια του αγάπη εκτός Κρήτης!

Εμεινε ολομόναχη

Οταν η 43χρονη έμαθε για τα… τερτίπια του παπά, δεν το πίστευε. Ηθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί, αφού έμεινε ολομόναχη με τα παιδιά σε ένα χωριό που θα μιλούσε για πολύ καιρό για τα ξενοπερπατήματα του ιερέα άντρα της! Ηδη το ροζ σκάνδαλο αποτελεί τις τελευταίες εβδομάδες το κύριο θέμα όχι μόνο των ντόπιων, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, οι οποίοι μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες που τους αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Το ροζ σκάνδαλο με τον ερωτοχτυπημένο ρασοφόρο έφτασε, όπως ήταν αναμενόμενο, και στην Ιερά Μητρόπολη στην οποία ανήκει, με αποτέλεσμα να τον καλέσει σε απολογία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...