Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Δραπετσώνα: Έσφαξε οδηγό ταξί και έφυγε σαν… κύριος!

❱❱ Ο δράστης κατακρεούργησε 60χρονο, του άρπαξε κινητό και πορτοφόλι και έγινε καπνός Από τους
Θ.Π. Πάνου – Μ. Σακελλάρη

Ο δράστης κατακρεούργησε χθες τα ξημερώματα στη Δραπετσώνα τον 60χρονο Ηλία Σπανό, του άρπαξε κινητό και πορτοφόλι, και έγινε καπνός.

Αντιμέτωπες με ένα στυγερό έγκλημα που ξεπερνά σε αγριότητα κάθε νοσηρή φαντασία και ξυπνά εφιαλτικές μνήμες από την αρρωστημένη δράση του ασύλληπτου serial killer, ο οποίος έβαφε τα χέρια του με το αίμα οδηγών ταξί στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ήρθαν χθες το πρωί οι διωκτικές Αρχές στη Δραπετσώνα. Ηταν περίπου 6 το πρωί, όταν στην προκυμαία του νέου μόλου Δραπετσώνας βρέθηκε σφαγμένος ο 60χρονος οδηγός ταξί Ηλίας Σπανός, πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. Ο δράστης, αφού του κατάφερε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι, άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του θύματος και διέφυγε με το ταξί. Αργά χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Καλλίπολη του Πειραιά το όχημα και συνέχιζαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί και λιμενικοί, το ταξί ήταν σταθμευμένο για περίπου μισή ώρα στον μόλο της Δραπετσώνας και φαίνονταν μέσα στο όχημα να έχουν έντονο λεκτικό καβγά ο οδηγός και ο άγνωστος επιβάτης. Κάποια στιγμή ο 60χρονος και ο άγνωστος άνδρας βγήκαν από το ταξί, συνεχίζοντας τον έντονο καβγά τους, μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον.

weyh 2

Τότε ο δράστης έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι και άρχισε να καταφέρνει απανωτά χτυπήματα στον άτυχο Ηλία Σπανό, ο οποίος προσπάθησε να τρέξει για να γλιτώσει τη ζωή του, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο δολοφόνος τον κυνήγησε και τον αποτελείωσε. Οταν ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ο δράστης πήρε από την τσέπη του θύματος το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι. Απομακρύνθηκε από το σημείο, μπήκε στο ταξί του 60χρονου και εξαφανίστηκε.

«Εχουμε βαρύ πένθος. Είναι δύσκολη ώρα, δεν ξέρουμε γιατί έγινε» ανέφερε στην «Espresso» o γιος του αδικοχαμένου ταξιτζή, που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε. Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή μίλησε και η σύζυγος του 60χρονου, λέγοντας ότι δεν ήξερε αν ο σύζυγός της είχε προσωπικές διάφορες με κάποιον. «Ηταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Δεν ξέρω πώς έγινε. Δεν ξέρω τίποτα. Δούλευε το βράδυ» αρκέστηκε να πει.

Κεραυνός εν αιθρία

Η είδηση της στυγερής δολοφονίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη γειτονιά του στον Περισσό. Κανείς από τους γείτονες δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ηλίας έφυγε με αυτόν τον άδικο και σκληρό τρόπο. Σε λίγους μήνες θα κατέθετε τα χαρτιά του, προκειμένου να πάρει σύνταξη. Ομως δεν πρόλαβε…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο και πιο σοβαρό ενδεχόμενο που εξέτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι να πρόκειται για επανεμφάνιση του μανιακού δολοφόνου, οποίος την περασμένη άνοιξη τραυμάτισε σοβαρά με όπλο των 22 χιλιοστών έναν 27χρονο οδηγό ταξί στην Κηφισιά, ενώ λίγες ημέρες αργότερα στην ίδια περιοχή σκότωσε τον 52χρονο Γιώργο Δεκαβάλα, ο οποίος μόλις είχε βγει για δρομολόγιο, παίρνοντας στην πρώτη κούρσα τον δολοφόνο του. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων μάλλον συγκλίνουν στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να γνωρίζονταν και ίσως να είχαν διαφορές, που δυστυχώς λύθηκαν με αίμα. 

Ξύπνησαν μνήμες από τον serial killer των βορείων προαστίων

Κόκκινος συναγερμός σήμανε χθες τα ξημερώματα στην Ασφάλεια Αττικής όταν έγινε γνωστό ότι ένας οδηγός ταξί βρέθηκε σφαγμένος στη Δραπετσώνα. Ολοι πίστεψαν ότι επανεμφανίστηκε ο serial killer που είχε σκορπίσει τον τρόμο στις πιάτσες ταξί των βορείων προαστίων.

qwrefΤον περασμένο Μάρτιο όλοι πάγωσαν από το θρίλερ με τον μανιακό δολοφόνο των ταξιτζήδων, ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχε σκοτώσει τον 52χρονο οδηγό ταξί Γιώργο Δεκαβάλα (φωτό) και είχε τραυματίσει στο κεφάλι με αυτοσχέδιο όπλο άλλον έναν -νεαρό αυτήν τη φορά- ταξιτζή. Και τα δύο περιστατικά είχαν σημειωθεί βραδινές ώρες στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στην περιοχή της Κηφισιάς. Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν δείξει ότι οι δύο οδηγοί δεν είχαν σχέση μεταξύ τους και ήταν αδύνατον, τουλάχιστον ερευνητικά, να συνδεθούν με προσωπικά δεδομένα οι δύο επιθέσεις, καθώς το θύμα και ο τραυματίας δεν γνωρίζονταν. Τι γίνεται, όμως, σήμερα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του; Από τότε έχουν περάσει περίπου έξι μήνες και δεν σημειώθηκε άλλη επίθεση του «μανιακού δολοφόνου», όπως τον είχαν χαρακτηρίσει αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απουσία νέου χτυπήματος δείχνει ότι ενδεχομένως ολοκλήρωσε τον αιματηρό κύκλο των επιθέσεων που ήθελε να κάνει.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...