Φίδι μπλέχτηκε στη μηχανή αυτοκινήτου στην Καλαμάτα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι μηχανικοί συνεργείου αυτοκινήτων στην Καλαμάτα όταν άνοιξαν το καπό ενός χαλασμένου οχήματος, προκειμένου να το επισκευάσουν

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι μηχανικοί συνεργείου αυτοκινήτων στην Καλαμάτα όταν άνοιξαν το καπό ενός χαλασμένου οχήματος, προκειμένου να το επισκευάσουν. Εκπληκτοι αντίκρισαν μέσα στη μηχανή ένα τεράστιο… φίδι, το οποίο τρύπωσε εκεί, μπλέχτηκε στο μοτέρ και προκάλεσε τη βλάβη του αυτοκινήτου.

Το φίδι, όπως φαίνεται στην εικόνα του tharrosnews.gr, ήταν νεκρό όταν το έβγαλαν από το μοτέρ, όμως νωρίτερα είχε κάνει τη ζημιά του… Συχνά σε αγροτικές περιοχές όπου ζουν φίδια συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, όμως τις περισσότερες φορές συνηθίζουν να τρυπώνουν γύρω από τους τροχούς και σπάνια μέσα στη μηχανή.

Την ίδια συνήθεια έχουν και κάποια τρωκτικά, όπως οι αρουραίοι, που προκαλούν ζημιές, στις καλωδιώσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ερπετό προκάλεσε ζημιά που πλήρωσε ο ιδιοκτήτης από την τσέπη του και αυτό με τη ζωή του. Καλό είναι να ρίχνουν μια ματιά οι οδηγοί, γιατί τα ερπετά κυρίως μπορούν να τρυπώσουν σε οποιοδήποτε σημείο και με την κίνηση του οχήματος να κάνουν μεγάλη και πολυδάπανη ζημιά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ