Ανατριχίλα για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης

❱❱ Η σοκαριστική απολογία του killer που υπήρξε το «μήλον της Εριδος» για τις αδελφές Μπλάχα Ψύχραιμος εμφανίστηκε, ακόμη μια φορά, χθες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τον φρικτό θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλάχα πριν από τριάμισι χρόνια στη Νέα Μάκρη ο σύντροφός της Βαγγέλης Στεφανάκης. 

Ο 29χρονος κατηγορούμενος χαρακτήρισε «επιπόλαιη περιπέτεια» τη σχέση του με την αδελφή του θύματος Μαριαλένα (σ.σ.: είναι επίσης κατηγορούμενη για πλημμελήματα στην υπόθεση), ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

«Δεν είμαι δολοφόνος. Με παρουσιάζουν σαν έναν άνθρωπο που δεν ξέρω καν. Ενας απερίσκεπτος ήμουν, χωρίς μυαλό. Αυτόν τον άνθρωπο που παρουσιάζουν, τον δολοφόνο, τον φονιά, εγώ δεν τον ξέρω. Την κοπέλα τη χτύπησα πάνω στα νεύρα μου, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω τέτοια ζημιά. Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν, δεν σκέφτηκα τίποτα» ανέφερε.

Ο νεαρός κατηγορούμενος περιέγραψε τη σχέση του με την αδικοχαμένη Φαίη Μπλάχα, λέγοντας πως κυριαρχούσαν το πάθος και η ζήλια, αφού ο ίδιος αποτέλεσε το «μήλον της Εριδος» για τις δύο αδελφές. «Η Μαριαλένα άρχισε να με προσεγγίζει διαφορετικά. Γυρίζοντας από διασκέδαση, πήγα στο σπίτι της τη Μαριαλένα και ανοίγοντας την πόρτα έγινε μια χαζομάρα. Η Μαριαλένα ήθελε να χωρίσω με τη Φαίη, αλλά εγώ δεν ένιωθα τίποτα για εκείνη. Οταν τα έμαθε η Φαίη, χωρίσαμε για λίγες ημέρες. Ξανασμίξαμε, αλλά δεν ήταν εύκολο για τη Φαίη. Νόμιζε ότι την κοροϊδεύω, ότι βρίσκομαι με άλλες κοπέλες.

Παράλληλα, της δημιουργούσε προβλήματα η Μαριαλένα» περιέγραψε στο δικαστήριο.

Τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου 2014 το ζευγάρι συναντήθηκε κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας. «Οταν συναντηθήκαμε, ήταν πολύ νευριασμένη. Με χτύπησε με τα χέρια της. Μου είπε “μου τα έχει πει όλα η Μαριαλένα”, με κατηγορούσε ότι έχω συνευρεθεί με την αδελφή της αντί για μια φορά 50. Την έσπρωξα, συνέχισε να με χτυπάει. Τη χτύπησα και εγώ με τα χέρια στο πρόσωπο. Επεσε κάτω και χτύπησε στο αυτοκίνητο… Της είπα “κοριτσάκι μου, σήκω”. Είχε χάσει τις αισθήσεις της, μόνο ανέπνεε» είπε ο 29χρονος.

Στη συνέχεια περιέγραψε την προσπάθειά του να μεταφέρει την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα των χτυπημάτων, δεδομένου ότι το κορίτσι κατέληξε ύστερα από λίγες ημέρες. Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την πρόταση της εισαγγελέως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...