Εκδήλωση ζωής!

❱❱ Γκαλά στη μνήμη της μικρής Κωνσταντίνας για την αγορά κινητής μονάδας από τον πατέρα της Κώστα Γρίμπιλα Φιλανθρωπικό γκαλά στη μνήμη της μικρής Κωνσταντίνας, η οποία πριν από τέσσερα χρόνια έφυγε από τη ζωή, διοργανώνει στην Αυστραλία, όπου ζει μόνιμα, ο πατέρας της και δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά κινητής μονάδας θεραπείας για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ιστορία του δημοσιογράφου έγινε γνωστή το 2008, όταν έπειτα από μια σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, δέχτηκε το μόσχευμα καρδιάς του Αυστραλού Ντουζόν Σάμιτ, ο οποίος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Μύκονο κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Από τότε εκείνος και η σύζυγός του Πόπη ζουν μόνιμα στην Αυστραλία. Ομως κατά την άφιξή του εκεί το ζευγάρι χτυπήθηκε για ακόμη μία φορά από τη μοίρα, καθώς έπειτα από σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του «έσβησε» το πρωτότοκο κοριτσάκι του, η Κωνσταντίνα.

Στη μνήμη της οι δυο γονείς ίδρυσαν το Konstantina Angelique Gribilas Foundation, που βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας διοργανώνουν στις 6 Οκτωβρίου από κοινού με το Χαμόγελο του Παιδιού φιλανθρωπική εκδήλωση στο Σίδνεϊ.

Στόχος είναι η συγκέντρωση $500.000 για τη χρηματοδότηση παιδικής ιατρικής μονάδας επειγόντων περιστατικών.

Στελεχωμένη με ομάδα εθελοντών, έμπειρων παιδιάτρων και καρδιολόγων, αυτή η κινητή μονάδα πρόκειται να «ταξιδεύει» σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας, κάνοντας ιατρικές εξετάσεις και παρέχοντας θεραπεία σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ