Ούτε στη Βόρεια Κορέα! Κόβουν το internet στους πυροσβέστες του Νότιου Αιγαίου

Εντύπωση αλλά και πολλά επικριτικά σχόλια προκάλεσε η απαγόρευση του ίντερνετ στους πυροσβέστες της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου, ύστερα από απόφαση του…

Εντύπωση αλλά και πολλά επικριτικά σχόλια προκάλεσε η απαγόρευση του ίντερνετ στους πυροσβέστες της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου, ύστερα από απόφαση του διοικητή τους!

Η εντολή έφτασε στους πυροσβέστες μέσω εσωτερικού σημειώματος με την υπογραφή του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου Ζήση Μπρούζα και ανέφερε:

«Κατά τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 07.30-15.00 απαγορεύεται εντός του χώρου της υπηρεσίας η χρήση internet, facebook, ΥουTube».

Για καθεστώς Βόρειας Κορέας έκανε λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος για την απόφαση του πυράρχου Ζήση Μπρούζα και μάλιστα εκτός από το καυστικό ύφος η απάντηση των συνδικαλιστών ήταν ιδιαίτερα ευρηματική.

Τα μέλη της ΠΟΕΥΠΣ σχεδίασαν έναν παγκόσμιο χάρτη με τα σημεία του πλανήτη όπου οι αυταρχικές κυβερνήσεις έχουν απαγορεύσει τη χρήση του ίντερνετ ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook, twitter κ.λπ. Στον χάρτη λοιπόν με τα κράτη Βόρεια Κορέα, Ιράν, Τουρκία, Κίνα, Πακιστάν απεικονίζεται και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η έδρα της Πυροσβεστικής στην Ερμούπολη της Σύρου, με την απαγόρευση του YouTube και του facebook!

Ο χάρτης συνοδεύεται από το σχόλιο σχετικά με την απόφαση του διοικητή: «Το παρακάτω μόνο ως κακόγουστο αστείο το εκλαμβάνουμε και βρισκόμαστε σε αναμονή για την άμεση απόσυρσή του».

Βέβαια από την πλευρά του ο διοικητής Ζήσης Μπρούζας απέφυγε να σχολιάσει και να αιτιολογήσει την απόφασή του και κάνει λόγο για εσωτερικό θέμα της υπηρεσίας.

Η απαγόρευση στους πυροσβέστες να μπαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορά τους χώρους της υπηρεσίας, όμως είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς μπορεί να αποκλειστεί το ίντερνετ, όταν πλέον όλα τα κινητά τηλέφωνα είναι συνδεδεμένα με αυτό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Λαός και… εσπρεσάκι στο cafe των επώνυμων

Πολιτικές ίντριγκες, επιχειρηματικά deals, καβγάδες, κους κους και παρέλαση μοντέλων το...

Ο Πολύζος ήταν φύλακας άγγελος για την Ντενίση που χθες αποχαιρέτησε τη μητέρα της!

Ο Σωτήρης Πολύζος, πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, στέκεται βράχος στο...

Κάγκελα αλουμινίου, με τζάμι για το μπαλκόνι σας – Ποιότητα και αντοχή!

Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια πρώτη προτεραιότητα των...

Ολοκληρώθηκε το ψηφιακό Μητρώο Επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.) του Υπ. Υποδομών από τη minoanDesign

H εταιρία minoanDesign ανέπτυξε μια εξειδικευμένη εφαρμογή (Ψηφιακό Μητρώο) για το...