Και δεύτερο αγρόκτημα χαρίζει ο αλευροβιομήχανος Λούλης στην Κιβωτό του Κόσμου

Σε ακόμα μία σπάνια κίνηση ανθρωπιάς και γενναιοδωρίας προχώρησε ο γνωστός αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης

Σε ακόμα μία σπάνια κίνηση ανθρωπιάς και γενναιοδωρίας προχώρησε ο γνωστός αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης (μικρή φωτό), ο οποίος, μετά τη δωρεά του αγροκτήματος που κατείχε στην περιοχή Διμήνι του Βόλου, ανακοίνωσε ότι δωρίζει στην Κιβωτό του Κόσμου και ένα δεύτερο αγρόκτημα. Στο νέο «σπίτι» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που βρίσκεται στον Ανω Βόλο, θα φιλοξενηθούν κορίτσια από την κεντρική Ελλάδα, καθώς στο σπίτι του Διμηνίου διαμένουν αυτήν τη στιγμή μόνο αγόρια, περίπου 30 τον αριθμό.

Συγκίνηση

«Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί ο Θεός έφερε στον δρόμο μου τον πατέρα Αντώνιο, που είναι ένας έντιμος, εξαιρετικός ιερέας, το έργο του οποίου πραγματικά με συγκίνησε» τόνισε ο κ. Λούλης, στη διάρκεια των εγκαινίων του Σπιτιού της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι.
Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι είναι κορυφαίο το έργο που επιτελεί ο ιδρυτής και ψυχή της Κιβωτού πατέρας Αντώνιος, χωρίς να έχει στήριξη ούτε από την Πολιτεία ούτε από την Εκκλησία ούτε από προγράμματα.

«Δίνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα να μεγαλώσουμε παιδιά που γνώρισαν από πολύ μικρή ηλικία το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Θα ήθελα να καλέσω τους πάντες να μπουν στην Κιβωτό, να παλέψουμε μαζί σε αυτό το δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι, ώστε να βοηθήσουμε πολλές παιδικές ψυχές να ξαναβρούν την παιδική ηλικία τους» επισήμανε ο πατέρας Αντώνιος, προσθέτοντας ότι τα παιδιά στα Σπίτια της Κιβωτού είναι από 5 ως 18 ετών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λούλης άφησε αιχμές κατά της Μητρόπολης Δημητριάδος, καθώς ανέφερε ότι τα χρήματα που έδωσε πριν από χρόνια για τη δημιουργία ιδρύματος χρόνιων παθήσεων δεν πήγαν ποτέ στον σκοπό για τον οποίο προορίζονταν και, ακόμη και σήμερα, παραμένει άγνωστο πού κατέληξαν!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ