«Κραυγή» υπαλλήλου του Λεμπιδάκη: Ανανδροι, όλα εδώ πληρώνονται

Με μια συγκινητική επιστολή ένας παλιός υπάλληλος και φίλος της οικογένειας Λεμπιδάκη ζητά από τους απαγωγείς να παραδώσουν τον γιο του «βασιλιά των Πλαστικών Κρήτης»

Με μια συγκινητική επιστολή ένας παλιός υπάλληλος και φίλος της οικογένειας Λεμπιδάκη ζητά από τους απαγωγείς να παραδώσουν τον γιο του «βασιλιά των Πλαστικών Κρήτης», που έχει απαχθεί από τις 30 Μαρτίου.

Ο Σταύρος Φωτάκης υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος που προσέλαβε ο πατέρας του απαχθέντος Γιάννης Λεμπιδάκης ως υπάλληλο γραφείου της εταιρίας Πλαστικά Κρήτης ΕΠΕ το 1972. Κέρδισε την εμπιστοσύνη των αφεντικών του και γρήγορα έγιναν φίλοι και κουμπάροι.

Στην επιστολή του αναφέρεται στο δράμα που περνάει η οικογένεια τους τελευταίους μήνες, μετά την απαγωγή του αγαπημένου της Μιχάλη (φωτό) και καλεί τους «άνανδρους» -όπως αποκαλεί τους απαγωγείς- να αφήσουν ελεύθερο τον επιχειρηματία:

«(…) Ενιωθα την ανάγκη να γράψω και να δημοσιοποιήσω τούτα τα λίγα λόγια, με την ευχή σύντομα να τελειώσει το μαρτύριό τους -του Μιχάλη και της οικογένειάς του- και να επιστρέψει στη μεγάλη τους ζεστή αγκαλιά. Για τους άνανδρους εγκληματίες που τον κρατούνε όμηρο, θα πω πως όλα εδώ πληρώνονται και ελπίζω σύντομα να λογοδοτήσουν» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ