Πύργος: Μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. για «Οσκαρ ήθους»

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν δύο μαθήτριες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Πύργου, οι οποίες βρήκαν το πορτοφόλι μιας δασκάλας πεσμένο λίγα μέτρα μακριά από το δημοτικό σχολείο όπου εργάζεται

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν δύο μαθήτριες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Πύργου, οι οποίες βρήκαν το πορτοφόλι μιας δασκάλας πεσμένο λίγα μέτρα μακριά από το δημοτικό σχολείο όπου εργάζεται και έτρεξαν να της το παραδώσουν.

Οπως εξήγησαν στην εφημερίδα «Πατρίς» η Ρεβέκκα Μώρου και η Βασιλική Αγγελοπούλου, δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να κρατήσουν το πορτοφόλι. Αντίθετα, προσπάθησαν να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκε από τα έγγραφα και τις κάρτες που είχε μέσα.

Μπλοκάκι με τηλέφωνα

Μεταξύ αυτών βρήκαν ένα μπλοκάκι με τηλέφωνα, ένα από τα οποία ήταν του συζύγου της ιδιοκτήτριας. Εκείνος οδήγησε τα δύο κορίτσια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου εργάζεται η εκπαιδευτικός σύζυγός του Μαρία Πεφάνη-Αναστασοπούλου, η οποία δεν είχε αντιληφθεί ότι της είχε πέσει το πορτοφόλι!

Συγκινημένη από την πράξη των δύο κοριτσιών, η δασκάλα δήλωσε λίγη ώρα αργότερα: «Από αυτά τα παιδιά γέμισα ελπίδα ότι αυτή η χώρα δεν θα σταματήσει να “ταξιδεύει”. Οτι θα συνεχίσει το ταξίδι της, κόντρα σε ανέμους και καιρούς δύσκολους, γιατί το “καράβι” θα το οδηγήσουν τέτοια παιδιά».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ