Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η Αθήνα έγινε Σικάγο! Βροχή από σφαίρες για τα μάτια μιας γυναίκας

❱❱ Kουκουλοφόρος άνοιξε πυρ εναντίον παρέας νεαρών «γαζώνοντας» με σφαίρες δύο από αυτούς για τα μάτια μιας γυναίκαςΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Καλλιθέα, όταν ένας κουκουλοφόρος άνοιξε πυρ από κοντινή απόσταση εναντίον παρέας νεαρών, που βρίσκονταν ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά της πλατείας Δαβάκη, «γαζώνοντας» με σφαίρες δύο από αυτούς για τα μάτια μιας νεαρής γυναίκας!

Στόχος της αιματηρής επίθεσης που θύμισε Σικάγο ήταν μια παρέα επτά ανηλίκων και ενηλίκων με καταγωγή από την Αλβανία, που είδαν ξαφνικά να τους πλησιάζει ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα, να βγάζει από την τσέπη του ένα πιστόλι και να εξαπολύει καταιγισμό πυρών προς το μέρος τους!

Επικράτησε πανικός, καθώς δύο από τους νεαρούς έπεσαν αιμόφυρτοι, ενώ ο οπλοφόρος προσπάθησε να διαφύγει από την περιοχή, αφού αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ακούστηκαν οι σειρήνες περιπολίας της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Τραυματίστηκαν ένας 17χρονος από την Αλβανία και ένας 27χρονος συμπατριώτης του, που διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο πρώτος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στο χέρι, και ο δεύτερος στο πόδι. Αμφότεροι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφθασαν στο σημείο περισυνέλεξαν έξι κάλυκες διαμετρήματος 0,32 χιλιοστών, που προέρχονταν από πιστόλι ανατολικού τύπου, κατά πάσα πιθανότητα Tokarev. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ασφάλεια εξακριβώθηκε ότι, προτού αρχίσουν να σφυρίζουν οι σφαίρες, η παρέα των νεαρών είχε σοβαρό φραστικό επεισόδιο με ένα άλλο άτομο, που καθόταν στο διπλανό παγκάκι με την κοπέλα του.

Εξαγριωμένος

Φαίνεται ότι κάποιοι από την παρέα των Αλβανών πείραζαν την κοπέλα, η οποία μάλιστα είχε έντονο διάλογο με τον φίλο της, που έπινε ένα κουτάκι μπίρα. Κάποια στιγμή ο νεαρός σηκώθηκε εμφανώς εξαγριωμένος, τόσο από τον διάλογο που είχε με την κοπέλα όσο και από το γεγονός ότι οι νεαροί κοιτούσαν προς το μέρος τους. Ετσι, πέταξε το κουτάκι της μπίρας κάτω και στη συνέχεια το κλότσησε προς το μέρος της παρέας.

Μετά το φραστικό επεισόδιο ο άγνωστος έφυγε, αλλά δύο λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο κουκουλοφόρος, που φορούσε ίδια ρούχα με αυτόν, και πυροβόλησε τους νεαρούς! Οπως κατέθεσαν οι νεαροί, ίσως ο δράστης να είναι και αυτός από την Αλβανία, καθώς η προφορά του δεν έδειχνε Ελληνα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...