Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι

❱❱ Βρετανίδα σεξολόγος αποκαλύπτει τα ερωτικά λάθη των γυναικών στο κρεβάτι Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι εκνευρίζοντας τους ερωτικούς συντρόφους τους αποκαλύπτει γνωστή Βρετανίδα σεξολόγος. Η Τρέισι Κοξ (μικρή φωτό) πιστεύει ότι συνήθως είναι οι άντρες που ανησυχούν μήπως δεν κάνουν κάτι σωστά κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και οι γυναίκες καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο για να βελτιωθεί η ερωτική ζωή του ζευγαριού.

Η Κοξ σημειώνει ότι πολλές γυναίκες νομίζουν ότι όσο πιο δυνατά ακούγονται στο κρεβάτι τόσο πιο ευχαριστημένος θα είναι ο παρτενέρ τους. Αντίθετα, οι άντρες μπορεί να νιώσουν άβολα, κυρίως αν υπάρχει η πιθανότητα να ακούσει τη σύντροφό τους κάποιος γνωστός τους που βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο. Αλλες γυναίκες αρέσκονται να γρατσουνίσουν την πλάτη του συντρόφου τους, αφήνοντάς του σημάδια, καθώς το θεωρούν σέξι, όμως η ειδικός τούς υπενθυμίζει ότι οι γρατσουνιές προκαλούν πόνο.

Λάθος θεωρεί επίσης να είναι μια γυναίκα πολύ ντροπαλή για το σώμα της. «Αν καλύπτετε το σώμα σας, αν το κάνετε μόνο με τα φώτα κλειστά και δεν τον αφήνετε να σας κοιτάζει, δεν θα του αρέσει καθόλου» αναφέρει χαρακτηριστικά. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που η γυναίκα «απλά ξαπλώνει» και περιμένει να τα κάνει όλα ο άντρας ή αν της αρέσει μόνο η ιεραποστολική στάση, προσθέτει η Κοξ. Τέλος, πιστεύει ότι είναι λάθος να προτείνουν οι γυναίκες στον άντρα να παρακολουθήσουν μαζί πορνό, αλλά να περιμένουν ότι θα έχουν στραμμένη όλη την προσοχή τους σε εκείνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...