Περιπολικά σαράβαλα!

❱❱ Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι χρησιμοποιούν επικίνδυνα για την ασφάλειά τους οχήματα Αγιο είχε το πλήρωμα ενός περιπολικού που ξέφυγε από την πορεία του λόγω βλάβης στο σύστημα διεύθυνσης, πριν από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια περιπολίας σε επαρχία του Ρεθύμνου! 

Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να το σταματήσει, καθώς είχε μικρή ταχύτητα. Ομως το απίστευτο περιστατικό που κατήγγειλε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου δεν είναι το μόνο, καθώς ο στόλος των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. είναι γεμάτος σαράβαλα που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών.

Το συγκεκριμένο περιπολικό -που είναι μοντέλο του 1998!- έχει διανύσει 313.000 χλμ. και δεν μπορεί να παρέχει ασφαλή μετακίνηση στο πλήρωμά του, καθώς η όποια επισκευή δεν έχει πλέον αποτέλεσμα! Η βλάβη που παρουσίασε ήταν στο ημιαξόνιο και το κατεστραμμένο τμήμα από το σύστημα διεύθυνσης αποκολλήθηκε και έπεσε στο οδόστρωμα! Οπως αναφέρεται στην καταγγελία της ένωσης, σε παρόμοια κατάσταση είναι τα περισσότερα περιπολικά, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κινδυνεύουν όταν καλούνται να σπεύσουν άμεσα σε περιστατικά. Με σακαράκες καλούνται να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους και οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Οι εικόνες από το εσωτερικό περιπολικών που έχουν στο κοντέρ τους ακόμα και… 650.000 χιλιόμετρα (!) είναι αποκαρδιωτικές. Οπως καταγγέλλουν και εκεί οι συνδικαλιστικές ενώσεις τους, οι αστυνομικοί της Τροχαίας κινούνται με οχήματα που έχουν υποστεί αυτοσχέδιες παρεμβάσεις σε σπασμένα ταμπλό, προφυλακτήρες δεμένους για να μην πέσουν, λεβιέ ταχυτήτων τυλιγμένους με ταινίες, ξεσκισμένα καθίσματα και χαλασμένες ζώνες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ