Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Ο εφιάλτης που έζησα στα χέρια σάτυρου μέντιουμ!

❱❱ Ο 52χρονος κατηγορείται ότι το καλοκαίρι του 2015 κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια στη Ρόδο ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Ηρθε η ώρα να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης το «μέντιουμ» από τη Ρόδο, που το καλοκαίρι του 2015 είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία μετά την αποκάλυψη ότι είχε βιάσει μια ανήλικη!

Ο 52χρονος σήμερα Ροδίτης, που είναι προφυλακισμένος από τον Απρίλιο, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο άντρας είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι, αφού μέθυσε μία 17χρονη με την οποία συναντιόταν για να της ρίχνει τα χαρτιά και να της διαβάζει δήθεν το μέλλον, τη βίασε. Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 η μαθήτρια με τη μητέρα της πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου καταγγέλλοντας ότι το μέντιουμ τη βίασε μέσα στο σπίτι του, στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βούλευμα, όλα έγιναν τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2015 στο σπίτι του 52χρονου, τον οποίο το κορίτσι είχε γνωρίσει μέσω μιας φίλης της. Ο κατηγορούμενος της είχε προσφέρει ένα ποτήρι κρασί, το οποίο τη ζάλισε αμέσως και έχασε τις αισθήσεις της, κάτι που κάνει τη 19χρονη σήμερα κοπέλα να εκτιμά ότι της είχε ρίξει κάποια ουσία στο αλκοόλ. Οταν συνήλθε, δεν φορούσε το παντελόνι της, ενώ το μέντιουμ ήταν πάνω της με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του. Εντρομη η 17χρονη με κλάματα και φωνές προσπάθησε να τον διώξει αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ήταν βαρύς, ενώ της έσφιγγε τον λαιμό. Ο κατηγορούμενος τελικά κατάφερε να τη βιάσει εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές, αν δεν καθόταν… ήσυχη. Την επόμενη μέρα η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, όμως τον συνέλαβαν έξω από το αεροδρόμιο.

Στη φυλακή

Τότε μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα την έκδοση νέου εντάλματος σύλληψης, το οποίο τον οδήγησε στη φυλακή μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

f2 8Απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας είχε αρνηθεί κατηγορηματικά όσα του καταλογίζονταν, λέγοντας ότι εκείνη τη μέρα είχε λάβει αντιβιοτική αγωγή, γιατί είχε εγχειριστεί στο πόδι και έφερε ράμματα από την εγχείρηση που τον είχαν καθηλώσει. Επίσης είχε ισχυριστεί ότι είχε πιει αλκοόλ με αποτέλεσμα να μην έχει πλήρως τις αισθήσεις του. Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι η κοπέλα τού είχε πει ότι ήταν 22 ετών και ήταν αυτή που είχε προκαλέσει την ερωτική συνεύρεσή τους, αφού εκείνος βρισκόταν σε αφασία και δεν θυμόταν τι ακριβώς είχε συμβεί!

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ 2007 ΓΙΑ ΟΡΓΙΟ ΜΕ 15ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ

Ο κατηγορούμενος είχε εμπλακεί ξανά στο παρελθόν σε υπόθεση βιασμού ανήλικης και συγκεκριμένα μιας 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της. Το 2007 το 42χρονο τότε «μέντιουμ» είχε κατηγορηθεί ότι είχε αναγκάσει τη μαθήτρια να πάρει ναρκωτικό χάπι, για να καμφθούν οι αντιστάσεις της, κι έτσι αυτός και ο αδελφός της να μπορούν με άνεση να κάνουν όργια μαζί της. Οταν το άμοιρο κορίτσι ήταν πλέον ανήμπορο να κουνηθεί, το μέντιουμ έστρωσε στο πάτωμα μία κουβέρτα, έβαλαν την κοπέλα να ξαπλώσει και οι δύο άντρες άρχισαν να την αγγίζουν σε όλο το σώμα, όταν ο ίδιος ο αδελφός της τής έβγαλε το παντελόνι και τη βίασε. Ο 42χρονος, τότε, άντρας έβλεπε τη νοσηρή πράξη και αυνανιζόταν. Οταν η υπόθεση έφτασε στις Αρχές ύστερα από καταγγελία της 15χρονης για εξακολουθητικό βιασμό από τον 27χρονο, το «μέντιουμ» ισχυρίστηκε ότι είχε δει την πράξη αλλά αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο όργιο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...