Στενάζουν στο κρεβάτι οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας με καυτές Βουλγάρες

❱❱ Καλλίγραμμες κοπέλες από τη Βουλγαρία αναζητούν άνδρες άνω των 50, κατά προτίμηση αγρότες και… ορεξάτους! Θα μπορούσε να είναι και διαφήμιση για οίκο ανοχής, αλλά είναι απλώς οι «στόχοι» που έχουν βάλει οι καλλονές από τη γειτονική χώρα, που κάνουν θραύση τον τελευταίο καιρό στη δυτική Αχαΐα.

Η φήμη τους και τα προσόντα τους έχουν γίνει γνωστά στο… πελατειακό κοινό που επιζητούν, σε καφενεία και στέκια της περιοχής, και, σε κάποιες περιπτώσεις, τα ερωτικά ραντεβού των ώριμων ανδρών έχουν και μακρά αναμονή! Οι κοπέλες από τη Βουλγαρία είδαν ότι τα… κρεβάτια είναι ένας χώρος που μπορεί να αποφέρει αρκετά -και κυρίως αφορολόγητα- κέρδη, αφού υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι (και εχέμυθοι) μεσήλικες.

Η ταρίφα των αλλοδαπών κινείται μεταξύ 25 και 50 ευρώ ανά ραντεβού, αναλόγως των προσόντων και της ζήτησης. Οσο για την ηλικία τους, οι περισσότερες είναι από 20 έως 40 χρόνων, κάτι που τις έχει κάνει περιζήτητες μεταξύ των καλοστεκούμενων συνταξιούχων.
Σε ορισμένες περιπτώσεις τις ερωτικές συνευρέσεις κανονίζει ο ίδιος ο… σύζυγος της κοπέλας, αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Ενα γερό και «μαύρο» κομπόδεμα με αρκετά χρήματα που στέλνονται στη Βουλγαρία για να περνούν καλύτερα οι συγγενείς είναι το δέλεαρ για να στείλουν τη σύζυγό τους στην αγκαλιά ενός ώριμου αγρότη, χωρίς πολλές απαιτήσεις! Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις μοναχικών κυρίων της αγροτιάς που, μετά τις συνευρέσεις, συνδέθηκαν αισθηματικά με τις Βουλγάρες και κάποιοι ανέβηκαν μαζί τους τα σκαλιά της εκκλησίας.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ