Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2026

Γιώργος Καρτελιάς για το έμφραγμα: «Το παθαίνει το 3%» – Τι έζησε...

Ο Γιώργος Καρτελιάς ήταν καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην...

Survivor: Το κουτί με τα βότσαλα φέρνει ανατροπή στο Συμβούλιο

Μετά την αποχώρηση της Ελένης Ζαράγγα, οι Επαρχιώτες πιστεύουν...

Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά το φινάλε – «Θα...

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ...

Ψινάκης για τη θρυλική φούστα του Ρουβά: «Είπα στον Valentino “μωρή ράψε...

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή...

Εκαναν sex πριν τον φόνο

❱❱ Το αποχαιρετιστήριο δώρο γενεθλίων της γυναίκας «αράχνη» στον σύζυγό της λίγο προτού ο 62χρονος πέσει στην παγίδα του εραστή τηςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Δεν χωράει ο νους την ψυχρότητα με την οποία η 38χρονη Ντέζι Γκοβεντάροβα φέρεται ότι αποφάσισε την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Χριστόδουλου Καλαντζάκη στην Κρήτη.
Το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου, η αδίστακτη Βουλγάρα, η οποία οδηγήθηκε χθες στη φυλακή μαζί με τον 37χρονο ομοεθνή εραστή της Κρασιμίρ Καρσέφ, έκανε «δώρο»… αποχαιρετιστήριο σεξ στον 62χρονο καρδιολόγο για τα γενέθλιά του, πριν εκείνος ξεκινήσει για το δρομολόγιο του θανάτου!

Το σατανικό ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά χθες το πρωί στον ανακριτή Λασιθίου. Ο Βούλγαρος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, ο οποίος ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την Πολιτεία. Εδειχνε συντετριμμένος και είχε σκυμμένο κεφάλι, ωστόσο πήρε πάνω του όλη την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι η 38χρονη ερωμένη του δεν είχε καμία σχέση με το φονικό, που έγινε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, ενώ ο Καλαντζάκης κατευθυνόταν με τη Mercedes του στο ιατρείο του στον Μακρύ Γιαλό.

«Γιατί με ρωτάτε γι’ αυτήν; Δεν έχει σχέση με ό,τι έγινε!» είπε εκνευρισμένος, υποστηρίζοντας πως ό,τι έκανε το έκανε για να γλιτώσει την Ντέζι από έναν άσχημο γάμο.

Μηνύματα

Κατά τα λεγόμενά του, ήθελε να λύσει ένα πρόβλημα, «μια κακή κατάσταση», ορμώμενος από το έντονο ερωτικό πάθος που είχε για την όμορφη μελαχρινή ερωμένη του, που είναι μητέρα ενός αγοριού. Αναφορικά με τα μηνύματα που αντάλλαξαν, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με τη δολοφονία, αλλά αφορούσαν τη σχέση τους και μόνο.

Ο Κρασιμίρ Καρσέφ ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο 62χρονος καρδιολόγος, ο οποίος στο μεταξύ είχε μάθει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, του έστειλε στις 14 Αυγούστου sms απειλώντας τον ίδιο και το παιδί του, το οποίο ζει στη Βουλγαρία και υπεραγαπά. Οπως είπε, αυτό τον τρομοκράτησε και τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να τον σκοτώσει.

Οπως έγινε γνωστό από βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, ο 37χρονος, ο οποίος θα μεταχθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, έχει παρελθόν στην πατρίδα του. Σε αγώνα ποδοσφαίρου κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό και πρόκληση σωματικών βλαβών στον προπονητή μιας ομάδας, ο οποίος μίλησε πρόσφατα σε βουλγαρικό κανάλι και περιέγραψε ότι λίγο έλειψε να τον σκοτώσει:
«Με άρπαξε από τον λαιμό, με πέταξε στον πάγκο και προσπάθησε να με πνίξει» είπε ο προπονητής.

Αμέσως μετά τον Βούλγαρο αστυνομικό, το κατώφλι του ανακριτή πέρασε η Ντέζι Γκοβεντάροβα, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της, η οποία επίσης ορίστηκε αυτεπάγγελτα. Η 38χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη και δήλωσε ότι τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον εραστή της είχαν προσωπικό χαρακτήρα και δεν είχαν καμία σχέση με το σχέδιό του. Ομως, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι την έκριναν επίσης προφυλακιστέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έκανα πριν από δύο εβδομάδες μπότοξ κι έγινα σαν να έπαθα ανεμοβλογιά»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Real view» μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και για το μπότοξ που έκανε πρόσφατα.

Αποκλειστικό: «Ριφιφί» στη σχέση του Βλάχου – Xώρισε από την Εξηνταβελώνη

Τίτλοι τέλους έπειτα από δύο χρόνια σχέσης για Πάνο...

Η Νίκη Πετρουλάκη αποχαιρετά την 56χρονη που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα λόγω κακοκαιρίας

Έχει «παγώσει» το πανελλήνιο με τον θάνατο δύο ανθρώπων...

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Σε αυτό το σπίτι ζει με τον γιο της η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη...

«Σπόντα» Υποφάντη για την αποχώρηση Λιβαθυνού – «Λογικά δεν φεύγεις από σταθμό που…»

Ο Νίκος Υποφάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ...

20 χρόνια χωρίς τον Άλεξ – «Ούτε ξεχάσαμε, ούτε συγχωρέσαμε»

Η τραγική Νατέλα ανοίγει την καρδιά της στη Μαρία...

Γεύμα στο Κολωνάκι για τη θλιμμένη Άννα Μαρία

Η «Espresso» εντόπισε την τέως βασίλισσα λίγες ημέρες μετά...