Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τέλος στις εντάσεις με τον αναλυτικό «οδηγό επιβίωσης» για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

❱❱ Συμβουλές «πυρόσβεσης» για τα συντροφικά καβγαδάκια ανάλογα με τα ζώδιά τους Σχέση χωρίς καβγά δεν γίνεται. Αυτό που γίνεται όμως είναι η έξυπνη διαχείριση της διαφωνίας ώστε να μην εξελιχθεί σε κατάσταση που θα τορπιλίσει μια ωραία ερωτική ιστορία. Σύμφωνα με την αστρολόγο Κιμ Τίγκαρ, κάθε ζώδιο απαιτεί διαφορετική τακτική προσέγγισης σε συνθήκες έντασης. Αρκεί βέβαια να έχει κανείς την ψυχραιμία να την ακολουθήσει.

Αν ο/η σύντροφος είναι Κριός 

Το παραμικρό μπορεί να φουντώσει τα νεύρα του, αλλά τα καλά νέα είναι ότι με την ίδια ταχύτητα τους περνάει και ο θυμός.

Για να ρίξετε τους τόνους των εντάσεών σας, η αστρολόγος προτείνει την ήπια προσέγγιση των ζητημάτων. «Τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι, οπότε αφήστε τους να ηγούνται αυτοί στη συζήτηση» εξηγεί. «Οταν ηρεμήσουν, εξηγήστε τους τι είναι αυτό που σας απασχολεί».

Αν ο/η σύντροφος είναι Ταύρος

Η Τίγκαρ υποστηρίζει ότι αυτό το ζώδιο της γης μπορεί να γίνει ανυπόφορα επίμονο. Τις περισσότερες φορές σε τσακωμούς κατεβάζουν ρολά και αρνούνται να συζητήσουν.

Το κλειδί για να μπουν σε μια παραγωγική συζήτηση είναι ο τόνος της φωνής του συνομιλητή τους. «Κρατήστε τη φωνή σας σε χαμηλά επίπεδα και πείτε του: “Είμαι εδώ για να σε ακούσω όταν είσαι έτοιμος”» προτείνει.

Αν ο/η σύντροφος είναι Δίδυμος

Οταν μπλέκει κανείς σε καβγά με αυτό το ζώδιο του αέρα πρέπει να έχει τύχη για να ξεμπερδέψει.

«Θα συνεχίσουν να κλιμακώνουν την ένταση μέχρι να περάσει το δικό τους» εξηγεί η Τίγκαρ, που προτείνει ότι είναι καλύτερο να σταματήσετε να προσπαθείτε να αποδείξετε το δίκιο σας και να τους αφήνετε να μιλούν μέχρι να ολοκληρώσουν. Μετά πείτε ότι χρειάζεστε χρόνο και χώρο να το σκεφτείτε.

Αν ο/η σύντροφος είναι Καρκίνος 

Η ευαισθησία τους είναι και το αρνητικό τους σημείο, καθώς τους κάνει υπερβολικά εύθικτους. «Κατά τη διάρκεια ενός καβγά μπορούν να φορτιστούν πάρα πολύ και να κάνουν εύκολα έκρηξη» λέει η Τίγκαρ, που συμπληρώνει ότι «δεν πρέπει να τους εξωθείτε σε τέτοια ξεσπάσματα και αν νιώθετε ότι πλησιάζουν να κάνετε πίσω». Το ζήτημα πρέπει να το επαναφέρετε αργότερα με αγκαλιές και διαβεβαιώσεις αγάπης. 

Αν ο/η σύντροφος είναι Λέων 

Αν έρθετε σε σύγκρουση με τον εγωισμό τους, απλά θα έχετε άδικο ό,τι κι αν τους πείτε, επειδή, κατά την άποψή τους, αυτοί δεν μπορούν να είναι λάθος! Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέγετε πολύ σωστά τις λέξεις σας κατά τη διάρκεια του καβγά και να ακολουθείτε αυτό που η Τίγκαρ αποκαλεί «σάντουιτς κομπλιμέντων». «Χαϊδέψτε τον εγωισμό τους μιλώντας για τις ανησυχίες σας και κάνοντάς τους παράλληλα κομπλιμέντα» προτείνει η αστρολόγος. 

Αν ο/η σύντροφος είναι Παρθένος

Είναι το ζώδιο που θα αναλύσει κάθε λέξη που ξεστομίζετε και στη συνέχεια θα θέλουν να συζητήσετε κάθε λεπτομέρεια μέχρι να εξαντληθείτε και οι δύο.

Γι’ αυτό το τρικ στους καβγάδες με Παρθένους είναι, σύμφωνα με την Τίγκαρ, να μη δίνετε πολλή πληροφορία εκ των προτέρων, ώστε να μην τραβήξει η διαφωνία για ώρες. Φροντίστε οι φράσεις σας να είναι μικρές και να είστε προσηλωμένοι αυστηρά στο θέμα.

Αν ο/η σύντροφος είναι Ζυγός

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου βάζουν πολύ ψηλά τη σχέση τους. Γι’ αυτό κατεβάζουν ρολά όταν ο/η σύντροφός τους εκφράσει παράπονο ή θυμό απέναντί τους. Οταν λοιπόν καταφέρετε να μιλήσουν γι’ αυτό, θα είναι πολύ σημαντικό να αποδείξετε διάθεση δίκαιης στάσης.

«Πρέπει να μιλάτε ευθέως και η προσέγγισή σας να είναι ήπια και μετρημένη και να θυμάστε να τον καθησυχάζετε» λέει η αστρολόγος.

Αν ο/η σύντροφος είναι Σκορπιός

Οταν θέλετε να θέσετε ένα ζήτημα διαφωνίας που έχετε μαζί του, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες.

«Πρέπει να τους πετύχετε σε καλή διάθεση. Αν δεν είναι, θα φουντώσουν και ο καβγάς θα θυμίζει ρινγκ» λέει χαρακτηριστικά η Τίγκαρ, που περιγράφει ως ιδανικό σκηνικό διαφωνίας ένα δείπνο υπό το φως των κεριών με ωραίο φαγητό και κρασί…

Αν ο/η σύντροφος είναι Τοξότης

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έξαλλοι μαζί σας αρκετές φορές την ημέρα, αλλά θα το ξεχνούν. Η λύση για αποτελεσματικό καβγά μαζί τους είναι να εστιάζετε στις πιο θετικές πτυχές του χαρακτήρα τους, όπως στο ότι είναι περιπετειώδεις. «Πηγαίνετε μια βόλτα για να είστε στο στοιχείο τους, πράγμα που αυξάνει τις πιθανότητες να είναι πιο ανοιχτοί σε κουβέντα. Μην τους δημιουργήσετε την αίσθηση ότι τους στριμώχνετε, γιατί έτσι θα εκνευριστούν ακόμα περισσότερο» λέει η Τίγκαρ. 

Αν ο/η σύντροφος είναι Αιγόκερως

Συγχύζονται εύκολα και μετά εξοργίζονται. «Επειδή είναι συνηθισμένοι να έχουν το πάνω χέρι, όταν νιώθουν ότι έχουν άδικο, είναι έτοιμοι να δώσουν μάχη.

Να είστε οπλισμένοι με στοιχεία και να επιμένετε χωρίς όμως να χάνετε την ψυχραιμία σας» προτείνει η αστρολόγος που υπογραμμίζει την αξία των χειροπιαστών επιχειρημάτων έναντι των συναισθημάτων.

Αν ο/η σύντροφος είναι Υδροχόος

Αν βάλετε τα κλάματα μπροστά τους, δεν θα ξέρουν τι να κάνουν.

Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχετε ανακτήσει τον αυτοέλεγχό σας προτού αρχίσετε συζήτηση μαζί τους. «Τους αρέσει να αναλύουν τα πράγματα, οπότε δώστε τους στοιχεία χωρίς να είστε δραματικοί» εξηγεί.

Αν ο/η σύντροφος είναι Ιχθύς

Είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν όποιο στοιχείο τούς δώσε. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

«Αν αρχίσετε να τους πυροβολείτε, θα γυρίσουν στο δράμα, θα βάλουν τα κλάματα και θα καταρρεύσουν. Ή θα μπουν στον ρόλο του ιερομάρτυρα» εξηγεί η Τίγκαρ, που προτείνει όταν αρχίσουν να αντιδρούν υπερβολικά να τους καθησυχάζετε και να ξανακάνετε τη συζήτηση αργότερα.

offer

{{-PCOUNT-}}36{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...