Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Το σατανικό ΑμεΑ

❱❱ Πώς δρούσε ο αρχηγός της σπείρας των επτά Γεωργιανών που «σιδέρωνε» γεροντάκιαΕνα… ΑμεΑ με πατερίτσες ήταν ο αρχηγός της σπείρας των επτά σαδιστών Γεωργιανών κακοποιών που βασάνισαν την 85χρονη Δέσποινα Σκούρτη στην Κυψέλη καίγοντάς τη με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο! Η ίδια συμμορία κρυβόταν και πίσω από τη λεηλασία της κατοικίας του Αυστριακού προπονητή του Ατρομήτου Ντάμιρ Κάναντι, τον οποίο νάρκωσαν με σπρέι, όπως και τα μέλη της οικογένειάς του.

Η σπείρα των αδίστακτων Γεωργιανών, που είχε διαπράξει τρεις βίαιες ληστείες και 30 κλοπές, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει πλέον γνωστά επισήμως, η λεία των κακοποιών στο διάστημα της δράσης τους εκτιμάται γύρω στα 2.000.000 ευρώ! Εκτός από τη Δέσποινα Σκούρτη και τον Ντάμιρ Κάναντι, θύματά τους έπεσαν ακόμη ένας γνωστός επιχειρηματίας, που διατηρεί αλυσίδα αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων στην Ηλιούπολη, και ένας γνωστός μεγαλογιατρός στην ίδια περιοχή.

f7 27

Από τους συνολικά επτά συλληφθέντες τρεις είχαν καταδικαστεί για κλοπές αλλά είχαν αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιανουάριο με περιοριστικούς όρους, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Επικεφαλής της συμμορίας ήταν ένας ανάπηρος, ο οποίος είχε χάσει το ένα πόδι του σε ατύχημα και χρησιμοποιούσε την αναπηρία του ως κάλυψη για να μην κινεί υποψίες!

Αλλωστε, έχει καθαρό ποινικό παρελθόν και δεν είχε απασχολήσει για το παραμικρό, με αποτέλεσμα να μην εντοπίζεται από τους έμπειρους αστυνομικούς.

Ο αρχηγός της σπείρας κυκλοφορούσε με ένα αυτοκίνητο με αναπηρικές πινακίδες, εντόπιζε τους στόχους και έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιο για την εισβολή των «στρατιωτών» του στα σπίτια των υποψήφιων θυμάτων. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο ίδιος άνθρωπος αλίευε πληροφορίες για τα υποψήφια θύματα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επισκεπτόταν τις ενορίες και έπιανε κουβέντα με το εκκλησίασμα, προκειμένου να μαθαίνει από τις ανυποψίαστες ηλικιωμένες γυναίκες ποιοι κάτοικοι της γειτονιάς ήταν ευκατάστατοι!

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και ασημικών, χρυσές λίρες, ηλεκτρονικές συσκευές, δελτία αποστολής αντικειμένων από ενεχυροδανειστήρια και αποδεικτικά εμβασμάτων στο εξωτερικό. Κατασχέθηκαν επιπλέον επτά οχήματα, δύο πιστόλια, 324 φυσίγγια, ποσότητα κάνναβης, διαρρηκτικά εργαλεία και 5.450 ευρώ.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...