Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι Ελληνες θέλουν XXL «εργαλείο»!

❱❱ Δεκαπλασιάστηκαν οι άνδρες που ζητούν επιμήκυνση στο μόριό τουςΣτο ερώτημα αν το μέγεθος μετράει, όλο και περισσότεροι Ελληνες απαντούν καταφατικά, όπως προκύπτει από τη στροφή τους στους ειδικούς στην προσπάθειά τους να μεγαλώσουν τις… πιθανότητες επιτυχίας τους στο σεξ! Μόνο τον τελευταίο μήνα έχει δεκαπλασιαστεί το ποσοστό των ανδρών που επισκέπτεται το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών για να κάνει αυξητική πέους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!

Μάλιστα, πρόκειται κυρίως για νέους και υγιείς άνδρες, όπως αποκάλυψε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ελληνικού Ανδρολογικού Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, με αφορμή το συνέδριο Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (Congress of Human Sexuality and Reproduction), που θα γίνει στις 3 και τις 4 Νοεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας.

Τα αποτελέσματα οκταετούς έρευνας του ινστιτούτου σε 3.000 άνδρες και γυναίκες έδειξαν ότι το μέγεθος επηρεάζει την εικόνα, τη σεξουαλική πράξη, τον οργασμό και την ικανοποίηση των συντρόφων. Ειδικότερα, ποσοστό πάνω από 80% απάντησε πως το μέγεθος παίζει ρόλο στη σεξουαλική απόδοση. Επιπλέον, ενώ τα 13 εκατοστά αποτελούν τον φυσιολογικό μέσο όρο, στο μυαλό ανδρών και γυναικών ως κανονικό μέγεθος θεωρούνται (λανθασμένα) τα 17 εκατοστά! Παράλληλα, σήμερα οι Ελληνες έχουν περισσότερες σεξουαλικές επαφές και δεν ντρέπονται να πάνε στον ειδικό για να ζητήσουν αυξητική πέους.

Η πρωτόγονη φύση

«Δύο είναι οι πιθανές λογικοφανείς ερμηνείες: Η πρώτη αφορά την ορμή που κρύβουν και προκαλούν οι κοινωνικές εντάσεις, όπως οι εκλογές, όπου η αναμέτρηση των αντιπάλων “ξυπνά” την πρωτόγονη φύση του άνδρα, κάνοντάς τον να θέλει να είναι αυτός ο νικητής με κάθε μέσο και τρόπο. Η δεύτερη συνδέεται με την οικονομική και την πολιτική ανασφάλεια, η οποία κλονίζει την κυρίαρχη θέση του άνδρα-αρσενικού και του προκαλεί ανασφάλειες» εξήγησε ο δρ Κωνσταντινίδης.

Αλλη έρευνα σε 600 άνδρες 25-64 ετών έδειξε ότι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών στους άρρενες 18-34 ετών έχει αυξηθεί κατά 35% το τελευταίο τετράμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πριν από έναν χρόνο. Στους άνδρες ηλικίας 35-54 ετών έχει αυξηθεί κατά 30% και στους άνδρες άνω των 54 ετών σε ποσοστό 27%.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...