Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Με χτυπούσαν εκεί που είχα ράμματα»

❱❱ Κατάθεση-σοκ ιδιοκτήτη αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια της συμμορίας με το σίδεροΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Προκαλεί ανατριχίλα η περιγραφή του 52χρονου ιδιοκτήτη αλυσίδας αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων στην Ηλιούπολη για τον εφιάλτη που έζησε πριν από ενάμιση μήνα στα χέρια των σαδιστών Γεωργιανών κακοποιών, οι οποίοι «σιδέρωσαν» με καυτό οικιακό σίδερο την 85χρονη Δέσποινα Σκούρτη στην Κυψέλη!

Στην προανακριτική κατάθεσή του, την οποία αποκαλύπτει η «Espresso», ο 52χρονος Κ.Π. αναφέρει ότι οι αδίστακτοι ληστές τον χτυπούσαν με απίστευτη βιαιότητα σε όλο το κορμί, παρόλο που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση πριν από μερικές ημέρες! Παράλληλα, περιγράφει το πώς ο ένας από αυτούς του ζητούσε επιτακτικά να του αποκαλύψει το PIN της κάρτας ανάληψής του, απειλώντας τον ότι, αν του έδινε λανθασμένο, θα επέστρεφαν για να τον σκοτώσουν! «Του είπα τον κωδικό πρόσβασης και εκείνος τον έγραψε σε μια σελίδα χαρτιού που είχα πάνω στο γραφείο μου» τονίζει στην κατάθεσή του ο 52χρονος, προσθέτοντας ωστόσο ότι φεύγοντας ο Γεωργιανός δεν πήρε μαζί του το σημείωμα, ούτε την τραπεζική κάρτα!

Ο 52χρονος επιχειρηματίας ήρθε τετ α τετ με τους «ληστές με το σίδερο» στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, εισέβαλαν από την κεντρική είσοδο στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών και μεταλλικών εργαλείων. Στη συνέχεια, του έδεσαν τα χέρια με γάζες (!) και άρπαξαν μέσα από το χρηματοκιβώτιο κοσμήματα, χρυσαφικά και μετρητά.

«Ο ένας κρατούσε στα χέρια του μια ‘‘σκύλα” (σ.σ.: σιδερένιο εργαλείο) κόκκινου χρώματος, καθώς και ένα κατσαβίδι μεγάλου μεγέθους. Από τα χτυπήματα που μου προκάλεσαν οι δράστες, έχω μώλωπες στη μύτη και εκχυμώσεις στην περιοχή του αριστερού οφθαλμού. Με χτυπούσαν με τα χέρια τους στο σημείο όπου είχα πρόσφατα εγχειριστεί και έχω ράμματα» περιγράφει ο επιχειρηματίας τις δραματικές στιγμές που πέρασε στα χέρια των κακοποιών.

Ανάμεσα στα θύματα της σπείρας των Γεωργιανών, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» ήταν και ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου Ντάμιρ Κάναντι. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δράστες εισέβαλαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 2ας Σεπτεμβρίου στο σπίτι του στον Αλιμο, όταν κοιμόταν με την οικογένειά του. Αφού τους ψέκασαν όλους με σπρέι ναρκώνοντάς τους, «σήκωσαν» ό,τι βρήκαν. Πριν φύγουν, πήραν και το κλειδί της Mercedes του προπονητή, ωστόσο το πολυτελές αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα σε υπόγειο πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας, από το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το σύστημα εντοπισμού του (GPS)!

Θα απολογηθούν

Οι επτά Γεωργιανοί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην 9η τακτική ανακρίτρια για να απολογηθούν. Κάποια από τα θύματα, ανάμεσά τους η 85χρονη, την οποία οι κακοποιοί έκαψαν με πυρακτωμένο σίδερο, προσήλθαν χθες στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής για να αναγνωρίσουν τους δράστες. Στο μεταξύ, οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εξαρθρώσουν και άλλα, μεγαλύτερα παρακλάδια της συμμορίας των «ληστών με το σίδερο», που έχουν διαπράξει και τις περισσότερες επιθέσεις.

«Ακόμα περιμένουμε το αποδεικτικό υλικό. Από την άποψη αυτή, η δικογραφία είναι ελλιπής και, ως εκ τούτου, δεν στοιχειοθετούνται προς το παρόν οι κατηγορίες σε βάρος των εντολέων μου. Το κυριότερο είναι το γενετικό υλικό, του οποίου -για λόγους ασφαλείας- διατάχθηκε δις η λήψη. Τα αποτελέσματα θα είναι διαφωτιστικά, είτε βγουν υπέρ είτε κατά τους…» δήλωσε στην «Espresso» ο πληρεξούσιος δικηγόρος τεσσάρων εκ των κατηγορουμένων Γιώργος Ψαρρής.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...