Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας

❱❱ Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού πιθανόν να κατηγορηθεί ο αγγειοχειρουργόςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θεωρείται αρκετά πιθανό ότι θα βρεθεί ο αγγειοχειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας Ντιάνας Τσαμτσίδη, μετά τη σχετική πρόταση της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο!

Η εισήγηση της εισαγγελικής λειτουργού, η οποία μελέτησε τη δικογραφία για τον άδικο χαμό της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών από τη Γεωργία, είναι καταπέλτης για τον 38χρονο γιατρό, για τον οποίο λέει ότι είχε αποφασίσει να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα χορηγώντας της αναισθητικά φάρμακα. Γι’ αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με το voria.gr, ζητεί την παραπομπή του σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού.

Σύμφωνα με την αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, που από την πρώτη στιγμή αρνιόταν κάθε εμπλοκή στη δολοφονία, αλλά, στην πορεία αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική και απέδωσε τον θάνατο της 36χρονης σε ιατρικό λάθος, θα μπορούσε να απευθυνθεί στους ειδικούς γιατρούς του νοσοκομείου, ώστε να σωθεί η ζωή της άτυχης μεσίτριας. Δεν το έπραξε, και μάλιστα σε ημέρα που το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία και υπήρχε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Αντιθέτως, όπως περιγράφεται στην πρόταση της αντιεισαγγελέως, προχώρησε σε ενέργειες για τη συγκάλυψη του εγκλήματος, κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι του για να εξαφανίσει τα ίχνη και το άψυχο σώμα της 36χρονης, και κατ’ επέκταση για να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές! Κατά την κρίση της εισαγγελικής λειτουργού, «ο κατηγορούμενος λειτούργησε ενσυνείδητα και ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», κυρίως λόγω της συμπεριφοράς που επέδειξε μετά την πράξη του.

Το πρωτοφανές έγκλημα έλαβε χώρα στις 26 Απριλίου. Εκείνη την ημέρα η μεσίτρια είχε πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη και είχε συναντηθεί με τον αγγειοχειρουργό. Στη συνέχεια, ο 38χρονος την είχε απομονώσει σε ιδιαίτερο χώρο και της είχε χορηγήσει ενδοφλεβίως τις φαρμακευτικές ουσίες προποφόλη και φαιντανύλη, η οποία έχει δράση 100 φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη!

Εξαιτίας αυτού του «κοκτέιλ» φαρμάκων είχαν προκληθεί στην 36χρονη αναπνευστική καταστολή και άπνοια, η οποία είχε οδηγήσει σε καρδιακή ανακοπή, επιφέροντας τον θάνατό της.

Στη συνέχεια, η σορός της άτυχης μεσίτριας είχε εντοπιστεί σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να βγει το προσεχές χρονικό διάστημα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...