Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Τα… γυρνάει ο δολοφόνος της Δώρας!

❱❱ Ο τοξικομανής killer της Δώρας υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου ότι ομολόγησε το έγκλημά του ενώ ήταν σε στερητικό σύνδρομο Πριν καλά καλά προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από την κυνική ομολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο στη Ριζούπολη, ο 58χρονος τοξικομανής Εμμανουήλ Σοροπίδης – Εσσατζανιάν, που απολογείται σήμερα στον ανακριτή, φέρεται ότι προσπαθεί να τα… γυρίσει μέσω του δικηγόρου του. 

f2 3Πλέον αποδίδει όσα ανατριχιαστικά παραδέχθηκε χωρίς περιστροφές στην πίεση που δέχθηκε από τους αστυνομικούς και στο στερητικό σύνδρομο, καθώς δεν είχε πάρει τη δόση του.

Ο δικηγόρος του 58χρονου Νίκος Λουκόπουλος σε δηλώσεις που έκανε χθες έδωσε το στίγμα της αλλαγής πλεύσης. «Αυτό το οποίο φέρεται να έχει ομολογήσει στην Αστυνομία διαφέρει ουσιωδώς από αυτό το οποίο είπε σε μένα. Σε μένα είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση» δήλωσε ο κ. Λουκόπουλος, προσθέτοντας ότι στη μεταξύ τους συνομιλία ο πελάτης του ανέφερε ότι η ομολογία έγινε υπό την πίεση της Αστυνομίας και ενώ εκείνος ήταν σε κακή κατάσταση λόγω του στερητικού συνδρόμου.

Η έκθεση

«Εχει ομολογήσει στην Αστυνομία χωρίς την παρουσία συνηγόρου ένας άνθρωπος ο οποίος υπέφερε από στερητικό σύνδρομο» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, αμφισβητώντας την ίδια ώρα ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε με ασύλληπτη μανία την 32χρονη εφοριακό πάνω στο μνήμα του φίλου της, καταφέροντάς της 14 μαχαιριές.

«Αριθμός χτυπημάτων δεν αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή» επεσήμανε ο κ. Λουκόπουλος. Αίσθηση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι ο δικηγόρος άφησε αιχμές για το οικογενειακό περιβάλλον της Δώρας. «Είχε στοχοποιηθεί ο πατέρας του θύματος» ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι εννοεί.

Ο δράστης πάντως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την εφοριακό, όταν προσπάθησε να τη ληστέψει και εκείνη αντιστάθηκε, ενώ -πάντα σύμφωνα με την περιγραφή του- στη συνέχεια πούλησε το κινητό της στην Ομόνοια, πήρε τη δόση του και πήγε για ύπνο. Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι κατακρεούργησε τη νεαρή κοπέλα για 5 ευρώ που είχε στην τσάντα της και άλλα 20 που εξασφάλισε από την πώληση του κινητού της.

—-

Το έπαιζε ανήξερος και έλεγε πως δεν έχει κάνει τίποτα

Τα συμπτώματα στέρησης από την έλλειψη της δόσης είναι εμφανή για τον Εμμανουήλ Σοροπίδη και μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ακόμα και την πρώτη μέρα που συνελήφθη, χρειάστηκε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά και φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει τους έντονους πόνους που του προκαλούσε το στερητικό σύνδρομο.

Ο ίδιος στην προανακριτική κατάθεσή του εμφανίζεται μετανιωμένος για τη φρικτή πράξη του, παρά το γεγονός πως τις πρώτες ώρες της προσαγωγής του στην Ασφάλεια έλεγε στους αστυνομικούς πως δεν έχει κάνει κάτι κακό και δεν θέλει να πάει φυλακή.

Βέβαια, στη συνέχεια και κάτω από το βάρος των ατράνταχτων αποδείξεων που είχαν στα χέρια τους οι άνδρες της Ασφάλειας, ο δράστης του άγριου φονικού «έσπασε» και ομολόγησε τα πάντα.

Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς, περίμενε όλο αυτό το διάστημα να τον συλλάβουν, προκειμένου να φύγει το βάρος από μέσα του, για να ερωτηθεί στη συνέχεια:

«…και γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν ερχόσουν να παραδοθείς για να σου φύγει πιο γρήγορα το βάρος;»

Από τη Δευτέρα, που συνελήφθη ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για αυτόν. Οχι μόνο δεν τον έχει επισκεφθεί κανείς, αλλά δεν έχει υπάρξει ούτε τηλεφώνημα στα γραφεία της Ασφάλειας. Ούτε το παιδί του ούτε και η πρώην σύζυγός του έδωσαν σημασία, στον άνθρωπο που αφαίρεσε με ιδιαίτερα φρικτό τρόπο μια ζωή μόλις για μια χούφτα ευρώ.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...