Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στήριξη από Ομπάμα

Ικανοποίηση Σαμαρά μετά το τετ-α-τετ με τον πλανητάρχη.

Με ένα ελαφρύ χαμόγελο να διαγράφεται στα χείλη του αποχώρησε από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου ο Ελληνας πρωθυπουργός αργά χθες το βράδυ. Λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα διαμήνυε ότι η κυβέρνησή του στηρίζει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες για έξοδο της χώρας μας από την κρίση. «Είστε στον σωστό δρόμο. Οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν το κλειδί για ένα μέλλον ευημερίας» φέρεται να του είπε ο πλανητάρχης. Στη συνάντηση, διάρκειας περίπου μιας ώρας, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δύο χώρες, με έμφαση όμως στις οικονομικές εξελίξεις και προοπτικές.

Ο κ. Ομπάμα, σύμφωνα πληροφορίες, δεσμεύτηκε πως θα πιέσει προκειμένου να υιοθετηθούν πολιτικές που θα μειώνουν την ανεργία στην ευρωζώνη, καθώς η ισχυρή ευρωπαϊκή οικονομία είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη ανάκαμψη και της αμερικανικής. Ενδιαφέρον υπήρξε και για την εξεύρεση νέων ενεργειακών πηγών, με τον Αμερικανό πρόεδρο να ενθαρρύνει τον κ. Σαμαρά να προχωρήσει στην αξιοποίηση αυτών των κοιτασμάτων, πάντα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο, που να διατηρεί την περιφερειακή συνεργασία.

Παρόντες στη συνάντηση εκτός από τους δύο άντρες ήταν ο υπουργός  Οικονομικών Τζέικομπ Λιου, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σμιθ, η σύμβουλος Ασφαλείας Σούζαν Ράις, η σύμβουλος για θέματα διεθνούς οικονομίας και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Κάρολι Ατκινσον και τα στελέχη του Λευκού Οίκου για ευρωπαϊκά ζητήματα Κάρεν Ντόνφριντ και Μάικλ Σέσαμς. Μετείχαν επίσης ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Ντένις Μακ Ντόναφ και ο δεύτερος στην ιεραρχία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Γουίλιαμ Μπερνς.

Τα διεθνή ζητήματα δεν συζητήθηκαν ενδελεχώς με τον ισχυρό άνδρα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα ημίωρη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε η εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζένιφερ Ψάκι, ο Αμερικανός υπουργός «εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό». Εγινε κουβέντα για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στα ελληνοτουρκικά και την κατάσταση στην Αίγυπτο, ενώ θίχτηκαν τα ζητήματα του Κυπριακού και του ονόματος της ΠΓΔΜ. Αυτό που ζήτησαν οι Αμερικανοί ήταν η περιφερειακή συνεργασία με την Ελλάδα στο πεδίο της άμυνας, αλλά και η συμβολή στις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το καλό κλίμα για την ελληνική αποστολή είχε φανεί νωρίτερα, από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν. «Για την Ουάσινγκτον αποτελεί βασικό συμφέρον η επιτυχία της Ελλάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα