«Φρένο» στο σπέρμα!

❱❱ Νέο ανδρικό αντισυλληπτικό υπόσχεται 100% αποτελεσματικότητακαι θα εκτοξεύει τη λίμπιντοΔύο σε ένα στον τομέα της ανδρικής σεξουαλικής ζωής υπόσχεται νέο αντισυλληπτικό, το οποίο μάλιστα εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. 

Το μη ορμονικό σκεύασμα, όπως υποστηρίζουν Αυστραλοί επιστήμονες, θα είναι 100% αποτελεσματικό σε επίπεδο αντισύλληψης, εμποδίζοντας το σπέρμα να φεύγει από το πέος κατά τη διάρκεια της εκσπερμάτισης.

Αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές του Monash University, θα είναι εφικτό καθώς θα καταστέλλει τη λειτουργία δύο βασικών πρωτεϊνών που είναι υπεύθυνες για την απελευθέρωση των σπερματοζωαρίων κατά τη διάρκεια του ανδρικού οργασμού. Ερευνες έχουν δείξει ήδη ότι μπλοκάροντας του α1Α-adrenoceptors και τους P2X1-purinoceptors είναι εφικτό να εμποδιστεί εξ ολοκλήρου η απελευθέρωση του σπέρματος.

Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι το σκεύασμα αυτό θα μπορεί να τονώνει τη λίμπιντο, διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία ακριβώς όπως κάνει το Viagra.

«Πλησιάζουμε στην ανάπτυξη ενός βολικού, ασφαλούς και αποτελεσματικού μη ορμονικού αντισυλληπτικού, που θα λαμβάνεται από το στόμα και του οποίου η δράση θα είναι αναστρέψιμη» δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας δρ Σαμπ Βεντούρα, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι δοκιμές του θα αρχίσουν αν το επόμενο στάδιο της ανάπτυξης του φαρμάκου αποδειχθεί επιτυχές.

Ηδη θεωρείται πολύ θετικό το γεγονός ότι στις πρώτες εργαστηριακές δοκιμές του φαρμάκου, που δεν έχει ακόμα όνομα, δεν φαίνεται να επιδρά αρνητικά στη σεξουαλική επιθυμία, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με άλλες απόπειρες ανδρικού αντισυλληπτικού.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ