Αντικλεπτική σκιά!

❱❱ Συσκευή προβάλλει τη σιλουέτα άνδρα στις κουρτίνες του σπιτιού, προστατεύοντας τις μοναχικές γυναίκες«Θέατρο σκιών» ανεβάζει για τους κλέφτες εταιρία στην Ιαπωνία, που εκτιμά ότι έτσι μπορεί να τους αποτρέψει από το να μπουν σε σπίτια κυρίως μοναχικών γυναικών. 

Η Leopalace 21, εταιρία διαχείρισης πολυκατοικιών, ανέπτυξε μια συσκευή η οποία κάνει προβολή της σκιάς ενός άνδρα στις κουρτίνες, έτσι ώστε, αν παρακολουθεί κάποιος κλέφτης την κίνηση σε ένα σπίτι, να μην μπορεί να καταλάβει ότι εκεί ζει μια απροστάτευτη γυναίκα.

Ο προτζέκτορας ανδρικής σκιάς ελέγχεται από smartphone και δείχνει άνδρες να κάνουν 12 διαφορετικές κινήσεις, από τις οποίες μπορεί η χρήστρια να επιλέξει ποια προτιμάει. Αυτές περιλαμβάνουν άρση βαρών, σκούπισμα, ακόμα και μποξ. Ο σκιώδης σύντροφος-προστάτης μπορεί επίσης να κάνει εξάσκηση κιθάρας. Η εταιρία έχει δώσει προτεραιότητα στην αγορά του Τόκιο, καθώς εκεί μετακομίζουν πολλές νεαρές γυναίκες, μόνες, είτε για δουλειά είτε για σπουδές. Αν και η χώρα δεν έχει υψηλούς δείκτες εγκληματικότητας, οι μοναχικές γυναίκες, όπως επιβεβαιώνουν οι στατιστικές, είναι αυτές που συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν στόχοι εγκληματιών. Το Man On The Curtain δημιουργήθηκε με τη βοήθεια κινηματογράφησης επαγγελματικών ηθοποιών που μιμούνται πειστικά κάποιες δραστηριότητες.

Κάθε βιντεοσκοπημένη δραστηριότητα διαρκεί μισή ώρα και παίζει σε έξι επαναλήψεις. Προς το παρόν το πρόγραμμα αυτό βρίσκεται στο στάδιο πρωτοτύπου, ωστόσο η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει πέντε συσκευές για εφαρμογή τους σε πραγματικές συνθήκες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ