Στον τελικό του ύψους ο πήχης δεν… χαμογέλασε στον Κώστα Μπανιώτη

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας ο Κώστας Μπανιώτης (φωτ.). Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να κάνει άλμα μέσα στα φετινά του στάνταρ (είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 2,29 μ.) και ολοκλήρωσε το χθεσινό τελικό του ύψους καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση.

Ο άλτης από την Κομοτηνή ξεκίνησε περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 2,20 μ. και τα 2,25 μ., αλλά δεν στάθηκε τυχερός στα 2,29 μ., όπου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Μάλιστα, στο τρίτο του άλμα πίστεψε ότι είχε περάσει το ύψος, αλλά ο πήχης δεν του έκανε το… χατίρι αφού έπεσε καθυστερημένα. Αντίθετα, το εισιτήριο για τον τελικό των γυναικών δεν σφράγισε η Τόνια Στεργίου. Στον προκριματικό η πρωταθλήτρια του ύψους σταμάτησε τα επιτυχημένα άλματα στο 1,83 μ. και έτσι αποκλείστηκε. Η Αθανασία Πέρρα είχε καλύτερο άλμα στα 13.75 στον τελικό του τριπλούν, με αποτέλεσμα να καταλάβει τη 12η θέση. Στον ημιτελικό των 200 μέτρων η Μαρία Μπελιμπασάκη τερμάτισε στην έβδομη θέση. Εχοντας εξαρχής δύσκολο έργο, αφού εκτός του σκληρού συναγωνισμού έπρεπε να τρέξει και στον πρώτο διάδρομο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε χρόνο 23,46.

– Σήμερα αγωνίζεται στον τελικό του μήκους ο Λούης Τσάτουμας.

Χ.Τ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;