Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Γιάννης κερνά και… πίνει!

Φετφατζίδης και Μανιάτης καθάρισαν για τον Ολυμπιακό, που νίκησε την Καλλονή 1-0

Με το δεξί, αλλά… αγκομαχώντας μπήκαν οι νταμπλούχοι στο νέο πρωτάθλημα. Το ταλέντο του (Γιάννη) Φετφατζίδη και ένα όμορφο σουτ του (Γιάννη) Μανιάτη έκαναν τη διαφορά χθες στο ΟΑΚΑ όπου ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο (0-1) από την (τυπικά γηπεδούχο) Καλλονή. «Χλομός» παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς της 1ης αγωνιστικής. Αν και είχε τον απόλυτο έλεγχο στην κατοχή της μπάλας, οι «γραμμές» του ήταν ασύνδετες και δεν απείλησε ουσιαστικά την άμυνα των γηπεδούχων. Είναι χαρακτηριστικό ότι καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων», στο 1ο ημίχρονο ήταν ο Σιόβας! Οχι για τις επεμβάσεις του στα μετόπισθεν, αλλά για τις προωθήσεις του στην αντίπαλη περιοχή και για τις σωστές μεταβιβάσεις του. Μάλιστα, ο υψηλόσωμος στόπερ είχε ένα καλό «γυριστό» στο 24′ (μπλόκαρε ο Σιδεράκης) και δύο κεφαλιές που πέρασαν άουτ από εκτελέσεις κόρνερ. Στις λιγοστές καλές στιγμής του α’ μέρους για τον Ολυμπιακό ήταν και ένα σουτ του Ντομίνγκεζ στο 12′ (έδιωξε σωτήρια ο Λεάντρο).

Η είσοδος των Φετφατζίδη και Μήτρογλου στο 2ο ημίχρονο έδωσε «φρεσκάδα» στους Πειραιώτες που βρήκαν τελικά τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 61′ ο Μανιάτης με σουτ στην κίνηση (από κόρνερ του Ντομίνγκεζ) έκανε το 0-1. Στο 53′ ο Λεοζίνιο έχασε μοναδικό τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο (πλάσαρε άουτ). Δέκα λεπτά αργότερα ο Σιδεράκης έβγαλε σωτήρια ένα «τακουνάκι» του Μήτρογλου.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (83′ Γιουκαρής), Καζάκης (83′ Γάλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μετζανί, Σιόβας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Ντομίνγκεζ (81′ Φουστέρ), Βάις (46′ Φετφατζίδης), Κάμπελ, Σαβιόλα (59′ Μήτρογλου).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

Τον Τζιμπούρ (ως δανεικό) θέλει η Ελτσε

Δανεικό προσπαθεί να αποκτήσει τον Ράφικ Τζιμπούρ η Ελτσε. Οπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η ομάδα δεν μπορεί να διαθέσει το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ που φέρεται ότι ζητεί ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει (με μεταγραφή) τον Αλγερινό στράικερ. Ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μάλαγα. Ωστόσο ούτε οι Ανδαλουσιάνοι δίνουν αυτά τα χρήματα και συνεπώς, αν προχωρήσει η υπόθεση, μάλλον θα γίνει με δανεισμό. Το θέμα φέρεται ότι χειρίζεται ο μάνατζερ του Μίτσελ, που επιχειρεί να κλείσει το ζήτημα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Γκαετάν Μπονγκ που βρίσκεται από χθες τα ξημερώματα στην Αθήνα. Για να ολοκληρωθεί όμως η μεταγραφή του Καμερουνέζου μπακ, θα πρέπει να ξεπεραστεί η (μικρή) διαφορά που φαίνεται να παραμένει ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Μπεσίκτας αναφορικά με την παραχώρηση του Χοσέ Χολέβα. Χθες ο αντιπρόεδρος των «μαύρων αετών» Ντενίζ Αταλάι υποστήριξε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να κλείσει το deal κάτω από τα 2,1 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Τις συζητήσεις με τη Νανσί για τον Γιοάν Μολό επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας. «Εχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό και με άλλες ομάδες από την Αγγλία και τη Γερμανία» δήλωσε ο Νικολά Χόλβεκ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...