Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γάμος σαν παραμύθι!

Σολωμού και Μουζουράκης σκηνοθέτησαν στη Μύκονο γαμήλια τελετή-μαϊμού, με στέφανα, VIP guests και άκρα μυστικότητα

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης όχι μόνο είναι και πάλι ζευγάρι, αλλά πριν από μερικές μέρες σκηνοθέτησαν τον… γάμο τους κάτω από άκρα μυστικότητα και μάλιστα με VIP καλεσμένους. Πού συνέβησαν όλα αυτά; Στη Μύκονο όπου οι ηθοποιοί έκαναν τις διακοπές τους και μάλιστα ανήμερα της Παναγίας. Η Μαρία και ο Πάνος είχαν οργανώσει ένα σούπερ πάρτι για τη γιορτή τους, στην ταβέρνα «Σπηλιά» που βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Αννας, στον Καλαφάτη, για λίγους και καλούς φίλους, ανάμεσά τους η Σύλβια Δεληκούρα, η Αθηνά Οικονομάκου και η Κατερίνα Θεοχάρη. Η ηθοποιός, μέρες νωρίτερα, είχε φροντίσει όλα να είναι άψογα, έτσι ώστε να στηθεί το… κατάλληλο σκηνικό, αφού στο μυαλό της είχε το πιο ωραίο σενάριο που έχει παίξει μέχρι σήμερα. Οι ελάχιστοι θαμώνες που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στην ταβέρνα έμειναν με το στόμα ανοιχτό με όλα όσα είδαν. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, όπου το τραπέζι ήταν στολισμένο με λουλούδια, ξαφνικά, η Μαρία Σολωμού έβγαλε δύο στέφανα, το ένα το έβαλε στο κεφάλι της και το άλλο στο κεφάλι του Πάνου και άρχισαν να γελούν, αλλάζοντάς τα, σκηνή βγαλμένη από γαμήλια τελετή…

Look παραλίας

Την ίδια ώρα, οι φίλοι τους άρχισαν να τους δίνουν ευχές, ενώ φώναζαν και «συγχαρητήρια». Φυσικά όλο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια καλοστημένη φάρσα, αφού τόσο η Μαρία όσο και ο Πάνος πολλές φορές αυτοσαρκάζονται. Και μη φανταστείτε ότι η ηθοποιός φορούσε νυφικό και ο σύντροφος της γαμπριάτικο, αφού όλη η παρέα ήταν με look παραλίας. Μάλιστα μετά το γλέντι ακολούθησε βραδινό μπάνιο στη θάλασσα, ενώ τα «καυτά» φιλιά και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν, με το ερωτευμένο ζευγάρι για άλλη μία φορά να κλέβει την παράσταση. Αλλωστε, μετά την επανασύνδεσή τους (ακολούθησε έναν «μίνι» χωρισμό) οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και όταν ο Πάνος δεν έχει υποχρεώσεις στο θέατρο «Αθηνά», όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Hangover IV», πετάγεται μέχρι τη Μύκονο όπου φέτος η Μαρία έχει γίνει σχεδόν μόνιμη κάτοικος. Ευτυχώς, έχει στο πλευρό της καλές φίλες που της κρατούν συντροφιά όσο ο αγαπημένος της βρίσκεται στην Αθήνα.

Ποτέ λάθος

Σε πρόσφατη πάντως συνέντευξή του ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν έχει κάνει λάθη σε προσωπικές επιλογές. «Νομίζω ότι έχω κάνει λάθη καριέρας. Οι προσωπικές μου επιλογές δεν ήταν ποτέ λάθος. Οι προσωπικές επιλογές μπορεί να ήταν όμως λάθη καριέρας. Θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερες καριερίστικες κινήσεις, αλλά πολλές από αυτές ήρθαν σε αντίθεση με προσωπικές μου επιλογές και αποφάσισα να τις αποφύγω. Η καριέρα και η επιτυχία είναι σαν τους χτύπους της καρδιάς. Οσο πιο πολύ τρέχεις και τη ζορίζεις, τόσο πιο πολύ περιορίζεσαι. Στο κάτω-κάτω, δεν είμαι κανένας… Μεσσίας της τέχνης. Είναι λογικό φέτος να κάνω μια επιτυχία και αύριο μια αποτυχία» είχε πει ο ερωτευμένος Πάνος.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...