Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Αποθέωση και… προσγείωση!

Ο Στέφενς δεν ξεχνά το φαβορί – Νοκ άουτ έναν μήνα ο Λόρενς

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην τύχη, που λέγαμε προχθές ότι φέτος τού χαμογελά από την πρώτη στιγμή, στον τρόπο που έστησε την ομάδα ο Στέφενς (που γνωρίζει καλύτερα και από τον σημερινό τεχνικό της Σάλκε τη… Σάλκε), τον τρόπο που άλλαξε την ομάδα στο ημίχρονο αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το 1-1 μέχρι το τέλος!

Βεβαίως η ρεβάνς για την οποία έχουμε χρόνο μπροστά μας να πούμε περισσότερα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, στην άδεια Τούμπα, καθώς η Σάλκε πρέπει να σκοράρει για να διεκδικήσει την πρόκριση και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του να αποφύγει κάτι τέτοιο. Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» δικαιολογημένα αποθέωσαν την αποστολή στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο Σαββίδης ακόμα πιο δικαιολογημένα έκανε δηλώσεις του τύπου «ήθελα να στενοχωρήσω τους Γερμανούς» και ο Στέφενς τους επανέφερε όλους στην πραγματικότητα με τη δήλωση ότι παίχτηκε μόνο το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζει να πιστεύει ότι η γερμανική ομάδα παραμένει φαβορί.

Κάτι ανάλογο και από τον σκόρερ του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ που μίλησε για το αποτέλεσμα που απέσπασε ο «Δικέφαλος» στη Γερμανία και τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται στα μισά του δρόμου. «Είναι μεγάλη στιγμή. Δουλειά μου να βάζω γκολ ή να δημιουργώ ευκαιρίες. Χαίρομαι που έβαλα το γκολ αλλά είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου».

* Αρκετά πιο σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Λίαμ Λόρενς στο ματς με τη Σάλκε. Ο Ιρλανδός σε μια προσπάθειά του στο β’ ημίχρονο ένιωσε να αντιμετωπίζει πρόβλημα και όπως διαπιστώθηκε ο παίκτης υπέστη θλάση στη γάμπα και σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

* Μετά τον Κ. Παπαδόπουλο και τον Γιάν Χούντελαρ, η Σάλκε δεν θα έχει στη διάθεσή της και τον Φαρφάν. Ο Περουβιανός έγινε αλλαγή στο 87′ από διάστρεμμα στον αστράγαλο και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι της Σάλκε στο Ανόβερο. Δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς της Τούμπας…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΡΑΝΑΣ

Πρόκληση από τους Σκοπιανούς

Τα επεισόδια που παρατηρήθηκαν στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Σάλκε – ΠΑΟΚ ήταν για ένα πανό και μια σκοπιανή σημαία που ύψωσαν οπαδοί της γερμανικής ομάδας. Η Σάλκε πήρε θέση σημειώνοντας ότι ανάμεσά τους ήταν οπαδοί της Βαρντάρ Σκοπίων. Παράλληλα οι Γερμανοί τα ρίχνουν και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη «Φέλτινς Αρένα». Στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Εμφανίστηκε μια σημαία των Σκοπίων, από τους Ultras της Βαρντάρ, που είναι φίλοι των Ultras της Σάλκε. Κατά την άποψη της αστυνομίας, αυτή η σημαία συνιστά πράξη υποκίνησης εθνικού μίσους. Η σημαία θεωρήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τεράστια πρόκληση. Η κατάσταση άρχισε να κλιμακώνεται και οι Ελληνες οπαδοί απείλησαν να “επιτεθούν” στη βόρεια κερκίδα. Ωστόσο πριν από αυτό, θα πρέπει να υπογραμμιστεί το γεγονός πως είχαν κροτίδες και πυροτεχνήματα, ενώ είχαν κρεμαστεί πολυάριθμα προκλητικά πανό. Η απαίτηση της αστυνομίας να κατέβει η σημαία των Σκοπίων αγνοήθηκε από τους υποστηρικτές της Σάλκε και αυτό οδήγησε σε δραματικές συνέπειες» αναφέρεται από γερμανικής πλευράς. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που εισέβαλαν στην κερκίδα των οπαδών της Σάλκε για να επιβάλλυν την τάξη, πέρα από τα ρόπαλα, χρησιμοποίησαν και σπρέι πιπεριού!

Να θυμίσουμε ότι η UEFA είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τέτοια θέματα και αναμένεται να τιμωρήσει τους Γερμανούς, καθώς πέρασαν μέσα στο γήπεδο το συγκεκριμένο πανό. Με τιμωρία κινδυνεύει και ο ΠΑΟΚ αν αποδειχθεί ότι οι οπαδοί του έκαναν χρήση κροτίδων και βεγγαλικών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...