Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Έσφαξε τη μάνα του, έβαλε το πτώμα της σε καρέκλα και για τρεις μέρες απολάμβανε το θέαμα

❱❱ Ο δολοφόνος είπε ότι το θύμα τού έριχνε φάρμακα στο φαγητό για να επιστρέψει στις σπουδές τουΦρικτές σκηνές, βγαλμένες από το «Ψυχώ» του Χίτσκοκ, εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ιωνίας 11, στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 38χρονος κατακρεούργησε με δεκάδες μαχαιριές τη μητέρα του, τοποθέτησε το πτώμα της σε καρέκλα και επί τρεις ολόκληρες ημέρες καθόταν και… απολάμβανε το θέαμα. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους εμβρόντητους αστυνομικούς, στο διαταραγμένο μυαλό του η μητέρα του ήταν ένα τέρας, υποχείριο των μασονικών στοών, που του έβαζε φάρμακα στο φαγητό για να ελέγξει το μυαλό του και να τον πείσει να επιστρέψει στις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής.

Ετσι, αποφάσισε να απαλλαγεί από αυτή τη σκοτεινή πλεκτάνη όπου θεωρούσε ότι είχε παγιδευθεί, κατασφάζοντας τη μητέρα του με 38 μαχαιριές και στήνοντας ένα σκηνικό ταινίας τρόμου.

Η δυσοσμία, ωστόσο, που έβγαινε από το διαμέρισμα, αλλά και το γεγονός ότι είχαν μέρες να δουν την άτυχη γυναίκα έβαλαν σε υποψίες τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, ζήτησαν από τον 38χρονο να μάθουν πού είναι η μητέρα του. Ο ίδιος, ωστόσο, αφού τους είπε ότι λείπει, αρνήθηκε να τους ανοίξει. Λίγη ώρα αργότερα, με τη βοήθεια κλειδαρά, οι άνδρες της Ασφάλειας άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα: Το άψυχο σώμα της 64χρονης γυναίκας σε αποσύνθεση, τοποθετημένο καθιστό σε πολυθρόνα, και απέναντι να κάθεται ο 38χρονος μητροκτόνος ατάραχος, σαν να απολάμβανε τις στιγμές!

Προτού προλάβουν οι αστυνομικοί να τον ρωτήσουν το παραμικρό, εκείνος είπε αφοπλιστικά «’ντάξει, παιδιά, εγώ τη σκότωσα στις 7 του μήνα» και συμπλήρωσε ότι, μετά την ανατριχιαστική πράξη του, βγήκε για να φάει «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια»!

«Μου έριχνε φάρμακα στο φαγητό. Είχε βάλει τη μασονία να μπαίνει στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου» είπε για να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Με 38 μαχαιριές

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που εντόπισε τις 38 μαχαιριές, με τις περισσότερες να είναι στον θώρακα και τον λαιμό, μίλησε για απύθμενο μίσος από την πλευρά του γιου, που έζησε τρεις ολόκληρες μέρες μέσα στο διαμέρισμα με τη σφαγιασμένη μητέρα του να κάθεται νεκρή στην καρέκλα.

Ο 38χρονος σπούδαζε μεταφραστής στο Πολιτικό της Νομικής, όμως είχε διακόψει τη φοίτηση, και αυτό προκαλούσε εντάσεις με τη μητέρα του.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ για το τραγικό γεγονός ενημερώθηκαν από τις Αρχές ο αδελφός του, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος είχε πάρει διαζύγιο από την άτυχη 64χρονη.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...