Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Mύκονος: Φωτογράφος έβαλε ληστή να δέσει τον 5χρονο γιο του και να…

❱❱ Προσέλαβε ληστή για να δέσει τον 5χρονο γιο του και να βουτήξει 135.000 € και $10.000 από τη σύζυγό τουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Για να «φάει» τα λεφτά της συζύγου του δεν δίστασε να προσλάβει (!) ληστή και να του δώσει εντολή να δέσει χειροπόδαρα τον μόλις πέντε ετών γιο του!

Ομως, αποκαλύφτηκε πως κάθε άλλο παρά τυχαίο περιστατικό ήταν η πρωτοφανής εισβολή στο σπίτι μιας Σέρβας επιχειρηματία στη Μύκονο, με λεία 135.000 ευρώ και 10.000 δολάρια, αφού ο ιθύνων νους ήταν ο ίδιος της ο άντρας.

Η ιδιοκτήτρια δύο καταστημάτων ρούχων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια κατήγγειλε ότι το Σάββατο άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της και άρπαξε τα χρήματα, τα οποία είχε κρύψει μέσα σε τσάντα σε συγκεκριμένο σημείο, το οποίο μόνο εκείνη και ο 49χρονος Ελληνας εν διαστάσει σύζυγός της γνώριζαν. Υποτίθεται ότι ο πατέρας θα έμενε στο σπίτι για να προσέχει το παιδί όσο θα έλειπε η μαμά του, αλλά εκείνος έφυγε, με τη δικαιολογία πως του έτυχε κάτι ξαφνικό, αφήνοντας ολομόναχο τον μικρό γιο του.

Ο ληστής που μπήκε στη βίλα ακινητοποίησε το αγοράκι δένοντάς το με βίαιες κινήσεις στο κρεβάτι και αδιαφορώντας για τις φωνές και τα παρακάλια του. Κατόπιν πήγε κατευθείαν στο σημείο όπου βρισκόταν η τσάντα με τα χρήματα, δείχνοντας έτσι ότι γνώριζε πού έπρεπε να ψάξει. Ο κακοποιός άρπαξε τα χρήματα και έφυγε, ενώ ως χθες δεν είχε συλληφθεί, αφού πρόλαβε να διαφύγει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Βασικός ύποπτος

Οταν η γυναίκα έφτασε στο σπίτι της, είδε έντρομη το μοναχοπαίδι της δεμένο και αφού το απελευθέρωσε από τα δεσμά του, το πήγε στο Κέντρο Υγείας σε κατάσταση σοκ. Κατόπιν πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τη ληστεία. Οταν οι αστυνομικοί εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες και τη μαρτυρία της επιχειρηματία, κάλεσαν μεταξύ άλλων για κατάθεση και τον σύζυγό της, τον οποίο θεώρησαν βασικό ύποπτο. Ο 49χρονος Σ.Σ., που είναι φωτογράφος, αλλά τελευταία εργαζόταν και ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο, φέρεται ότι έπεσε από την πρώτη στιγμή σε αντιφάσεις και, ύστερα από πιέσεις, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνος ήταν που οργάνωσε τη ληστεία στο σπίτι του.

Οπως ισχυρίστηκε, ο λόγος που το έκανε δεν ήταν οικονομικός, αλλά μία ύστατη προσπάθεια να ταρακουνήσει την εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία έμενε μαζί, για να μένει περισσότερες ώρες στο σπίτι! Η τσάντα με τα χρήματα βρέθηκε στην κατοχή του και οδηγήθηκε στη Σύρο, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της εισαγγελέως.

Στο μεταξύ, η ελληνικής υπηκοότητας αλλά σερβικής καταγωγής επιχειρηματίας προσπαθεί με ψυχραιμία να αντιμετωπίσει τη σκληρή αλήθεια, ενώ η τοπική κοινωνία της Μυκόνου, που γνωρίζει καλά το ζευγάρι, έμεινε άφωνη από όσα αποκαλύφτηκαν. Αργά χθες το βράδυ ο 49χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...