Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Αλβανός έβγαλε όπλο και πήγε να «καθαρίσει» τον γιο γνωστής σεφ και γυναίκα αστυνομικό

❱❱ Στιγμές τρόμου έζησε η γνωστή σεφ Μαίρη Παναγάκου, που μαγείρευε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Μες στην καλή χαρά», όταν ένας Αλβανός πιστολέρο έκανε…

… Φαρ Ουέστ την αίθουσα του Τριμελούς Πρωτοδικείου Γυθείου όπου εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης με μηνυτή τον ξενοδόχο γιο της Αντώνη Παναγάκο!

Από την
Εύα Παπαδάτου

Το απίστευτο περιστατικό, που θύμισε αστυνομική ταινία, εκτυλίχθηκε πριν από την εκφώνηση της υπόθεσης χθες το πρωί, όταν ο 41χρονος Αλβανός μάρτυρας υπεράσπισης Ντριτάν Μουλαχού έβγαλε περίστροφο και το κόλλησε στον κρόταφο του μηνυτή Αντώνη Παναγάκου, φωνάζοντας ότι του κατέστρεψε τη ζωή: «Θα σε σκοτώσω κερατά για τη σκύλα που με παράτησε» φώναζε αλλόφρων. Εκείνη τη στιγμή, η γνωστή σεφ σηκώθηκε, αγκάλιασε τον γιο της προστατεύοντάς τον από τον ένοπλο Αλβανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2015 σε φυλάκιση οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, αλλά είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου, και φώναξε: «Σκότωσε εμένα και άσε τον γιο μου».

Σύμφωνα με το lakonikos.gr, προκλήθηκε πανζουρλισμός στην αίθουσα όπου βρίσκονταν 12 άτομα. Εκείνη τη στιγμή, μία νεαρή αστυνομικός, φρουρός των δικαστηρίων και μητέρα ενός πεντάχρονου αγοριού, προσπάθησε να ηρεμήσει τον δράστη, αλλά εκείνος ζήτησε να του δώσει το όπλο της απειλώντας να τη σκοτώσει! Η κοπέλα αρνήθηκε και ο 41χρονος πάτησε τη σκανδάλη του όπλου που είχε στρέψει εναντίον της, όμως -ευτυχώς- δεν εκπυρσοκρότησε! Με αργές κινήσεις η αστυνομικός κατέβασε το όπλο στο πάτωμα και το κλότσησε μακριά, τη στιγμή που η σεφ Μαίρη Παναγάκου έχανε τις αισθήσεις της!

Ο δράστης, κρατώντας και τα δύο όπλα, μπήκε μπροστά στην έξοδο, κρατώντας σε ομηρία τον κόσμο. Τελικά, ένας ταχυδρομικός υπάλληλος και ο προϊστάμενος του Τελωνείου Γυθείου Παναγιώτης Μπογέας τον πλησίασαν από πίσω, τον ακινητοποίησαν και η αστυνομικός τον αφόπλισε. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το περίστροφο και έξι φυσίγγια.

Ο 41χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ληστεία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Οπως έγινε γνωστό, θεωρούσε υπεύθυνη για το διαζύγιό του την οικογένεια Παναγάκου επειδή είχε προσφέρει δουλειά και στέγη στην πρώην σύζυγο και στα δύο παιδιά του, τα οποία μάλιστα είχε βαφτίσει η Μαίρη Παναγάκου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...