Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο 15χρονος εκλιπαρούσε για τη ζωή του

❱❱ Λεπτομέρειες σοκ για το πώς ο αλουμινάς έσφαξε τον καθηγητή και τη σύζυγό του στην Κύπρο και μετά κλείδωσε τον θετό γιο τους στο κελάριΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ανατριχίλα προκαλούν οι ωμές περιγραφές του ψυχρού δολοφόνου Λοΐζου Τζιωνή για όσα φρικιαστικά εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της 20ής Απριλίου στο σπίτι του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης Ντίνας Σεργίου, στον Στρόβολο της Κύπρου!
Ο 33χρονος αλουμινάς εξηγεί βήμα βήμα πώς έσφαξε τον άτυχο καθηγητή και τη σύζυγό του και, στη συνέχεια, κλείδωσε τον 15χρονο γιο τους στο κελάρι που εκλιπαρούσε για τη ζωή του!

Οπως αναφέρει ο μακελάρης στην κατάθεσή του, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα «Πολίτης», γνώρισε το άτυχο ζευγάρι το 2012, όταν ο εργοδότης του τον έστειλε να κάνει μετρήσεις στα παράθυρα. Οταν ξαναπήγε για να τοποθετήσει κάποιες σήτες, έμαθε για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου, καθώς ο 60χρονος καθηγητής τού είχε ζητήσει να τοποθετήσει σε αυτό βίδες. Από τότε άρχισαν να του μπαίνουν ιδέες για να ληστέψει το ζευγάρι.

Λίγες ώρες πριν από το διπλό φονικό ο Τζιωνής συναντήθηκε με τους άλλους τρεις κατηγορουμένους και σε εκείνη τη συνάντηση έφτιαξε ένα σχεδιάγραμμα, δηλώνοντας ότι ξέρει το σπίτι «παθκιά παθκιά» (βήμα βήμα). Στη συνέχεια έκαναν χρήση κοκαΐνης (με εξαίρεση την 22χρονη σύντροφο του Τζιωνή) και ο 33χρονος έφυγε μαζί με τον 22χρονο Μάριο Χατζηξενοφώντος για το σπίτι του 60χρονου καθηγητή.

Ρόπαλο και μαχαίρι

Μάλιστα, προτού αναχωρήσουν, ο δράστης της δολοφονίας πήρε μαζί του και μια τσάντα, στην οποία είχε βάλει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα τάμπλετ, ένα σπαθί και ένα ρόπαλο, ενώ πάνω του είχε το μαχαίρι που κάρφωσε στα θύματά του. Εντύπωση προκαλεί ότι οι δύο άνδρες είχαν μαζί τους και έναν… σκύλο, τον οποίο άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο!

oikogeneia hatzigeorgioy 1

Οπως αναφέρει στη συνέχεια ο 33χρονος τεχνίτης, σκαρφάλωσε από μία κληματαριά ως το μισάνοιχτο παράθυρο του μπάνιου και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο όπου είχε δει το χρηματοκιβώτιο. Ομως, διαπίστωσε ότι όλα ήταν «ξιμπαρρωμένα» κι ότι αυτό που έψαχνε δεν υπήρχε. Τη στιγμή εκείνη άκουσε μια γυναικεία κραυγή και με την καρδιά του «έτοιμη να σπάσει» μπήκε στο υπνοδωμάτιο της 59χρονης. Στο άκουσμα της φωνής της γυναίκας του ο 60χρονος ανέβηκε και αυτός στο υπνοδωμάτιο, όπου ήρθε τετ α τετ με τον εισβολέα.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τις δεκάδες μαχαιριές που κατάφερε στον 60χρονο, ο δράστης ανέφερε ότι «ψευτοπάλεψε» μαζί του και ισχυρίστηκε ότι «ένιωσε απειλή»! Μετά τη δολοφονία του 60χρονου και της συζύγου του ο 33χρονος κατευθύνθηκε προς το υπνοδωμάτιο του 15χρονου γιου τους. Το παιδί, που είχε ακούσει τα πάντα, άρχισε να εκλιπαρεί για τη ζωή του και ο Τζιωνής το έκλεισε στο κελάρι χωρίς να το πειράξει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...