Να ηρεμήσει τα πνεύματα και να βρει κι η ίδια ησυχία φαίνεται ότι επιδίωξε η συγγραφέας και πανεπιστημιακός Λένα Διβάνη. Ετσι αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Οι έντονες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο σχετικά με το tweet της που αποκαλούσε «τζαμπατζή» τον 19χρονο Θανάση Καναούτη (o oποίος έχασε τη ζωή του από την πτώση του από το τρόλεϊ στο Περιστέρι) δεν έλεγαν να κοπάσουν. Αντίθετα, μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότεροι χρήστες του Ιντερνετ της έστελναν υβριστικά μηνύματα.
Αν και η ίδια με άρθρο της εξηγούσε πως όταν έγραψε το σχόλιο στο twitter δεν ήταν ενήμερη για τον θάνατο του νεαρού, παρά ταύτα δεν ήταν ικανοποιητική η απάντηση για τους ακολούθους της και τα εξοργισμένα σχόλια κατέκλυζαν καθημερινά την προσωπική της σελίδα.
Η ίδια ανακοίνωσε την απενεργοποίηση του προφίλ της στο Facebook και στο Τwitter, απαντώντας σε μια follower της που τη ρώτησε αν έχει πρόβλημα η σελίδα της: «Την απενεργοποίησα προσωρινά. Λίγη ησυχία…».
Και η κίνησή της, πάντως, αυτή χθες σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του Facebook.

