Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025

Οι viral Τσουβέλας και Χαραλαμπούδη έρχονται στην TV με το «ΤΟΤΕ VS...

Τα δυο αστέρια του Instagram και των κοινωνικών μέσων...

Η Γερονικολού με… παιχνιδιάρικη διάθεση πάνω στο φουσκωτό της

Ανέβηκε στο ολοκαίνουργιο, ξεχωριστό φουσκωτό της και απόλαυσε τη...

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Συναγερμός! Απόβαση εκατοντάδων νεαρών τουριστών στον Λαγανά για φεστιβάλ ξεσαλώματος

❱❱ Σε κόκκινο συναγερμό προκειμένου να προλάβουν ευτράπελα βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Ζάκυνθο……καθώς από χθες το νησί κινείται στους ρυθμούς του Shutdown Festival, το οποίο έως και την Κυριακή 27 Μαΐου, οπότε ολοκληρώνεται, υπόσχεται ξέφρενα πάρτι και άφθονο αλκοόλ, συνήθως φθηνό και αμφίβολης ποιότητας, που καταναλώνεται ανεξέλεγκτα από νεαρούς τουρίστες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό που προκαλεί επεισόδια!

Το ανησυχητικό για τις Αρχές είναι ότι αναμένονται σήμερα να φτάσουν στη Ζάκυνθο 600-1.000 νεαροί Αφροαμερικανοί και Αφροβρετανοί, μέλη διαφόρων clubs, όπως το «18-30», που πωλούν πακέτα φτηνών διακοπών κραιπάλης σε δημοφιλείς προορισμούς.
Και μπορεί τα πακέτα να είναι φτηνά, με κόστος λιγότερο και από 400 λίρες, ωστόσο οι νεαροί αυτοί που θα εγκατασταθούν στον Λαγανά έχουν γεμάτα πορτοφόλια, αφού η ζωή τους είναι ένα ξεσάλωμα με ταξίδια και πάρτι. Στον Λαγανά πρόκειται να διοργανωθούν αμέτρητα πάρτι, με χορευτική μουσική από τους μεγαλύτερους djs του κόσμου και διεθνείς καλλιτέχνες. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια των 35 λιρών για τα περισσότερα πάρτι.

Οι αστυνομικοί έχουν κάθε λόγο να πονοκεφαλιάζουν πώς θα εξελιχθεί αυτός ο μαραθώνιος της μουσικής και του αλκοόλ, γι’ αυτό και ο αστυνομικός διευθυντής ζήτησε ενισχύσεις. Ετσι έφτασαν από την Ηγουμενίτσα άνδρες της ΟΠΚΕ και ήδη περιπολούν και χαρτογραφούν τα επίμαχα clubs. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, καθώς δεν θέλουν να επαναληφθούν τα έκτροπα των προηγούμενων ετών που απομακρύνουν τον αξιοπρεπή τουρισμό. Ηδη έχουν καταγραφεί τα πρώτα επεισόδια με μεθυσμένους Βρετανούς που προκάλεσαν μικροσυμπλοκές.

Οι νεαροί έρχονται στον Λαγανά για να ξεσαλώσουν και να πάρουν μέρος σε απίστευτους διαγωνισμούς με θέμα αποκλειστικά το σεξ, κάτι που διευκολύνουν το φτηνό και συχνά νοθευμένο αλκοόλ και το αέριο γέλιου, που παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας συνεχίζουν να κυκλοφορούν μεταξύ των τουριστών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...