Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αρρωστημένο ζευγάρι έκανε τα παιδιά του σκλάβους του sex

❱❱ Κτηνωδία στη Λέρο! Γονείς-τέρατα κακοποιούσαν τον 8χρονο γιο τους και τη 14χρονη κόρη τουςΔεν χωράει ο ανθρώπινος νους όσα αποκαλύφθηκαν σχετικά με το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού στην περιοχή Πλάκα στη Λέρο, όπου δύο γονείς ξυλοκοπούσαν συστηματικά αλλά και κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας -και προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό-, πρόκειται για ένα 14χρονο κοριτσάκι και ένα 8χρονο αγοράκι, των οποίων την εμπιστοσύνη πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο οι ίδιοι τους οι γονείς, καθώς δεν δίστασαν να τα μετατρέψουν σε σκλάβους του σεξ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού είχαν πέσει κατά το παρελθόν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 17 ετών σήμερα. Ο 25χρονος έχει φύγει από το σπίτι-κολαστήριο, ενώ ο 17χρονος -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- είναι άτομο με νοητική υστέρηση.

Την ίδια στιγμή, οι γείτονες φέρεται ότι γνώριζαν για το ένοχο μυστικό της οικογένειας, ωστόσο κανείς δεν είχε το σθένος να το καταγγείλει, προκειμένου να σταματήσει ο διαρκής εφιάλτης των παιδιών. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του φρικιαστικού μυστικού ήρθε πριν από λίγα 24ωρα, όταν το 14χρονο κοριτσάκι μετέβη με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού. Οταν εξετάστηκε από τους γιατρούς, έγινε αντιληπτό ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Το κορίτσι, φανερά σοκαρισμένο στην αρχή, καθόταν αμίλητο σε έναν καναπέ και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα μίλησε σε ψυχολόγο και αποκάλυψε όλα αυτά που συνέβαιναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Οι γονείς προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα την Κυριακή και ανακρίθηκαν για πολλές ώρες.

Ο 52χρονος πατέρας -ο οποίος μάλιστα είναι υπάλληλος στο Ψυχιατρείο της Λέρου- ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες προέβαινε σε βάρος των σπλάχνων του. Αντίθετα, η μητέρα προς το παρόν δεν έχει ομολογήσει. Πάντως το κοριτσάκι φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως όλα συνέβαιναν «με τη συμμετοχή της». Ο πατέρας ήταν πάντοτε υπό την επήρεια αλκοόλ και ιδιαίτερα βίαιος με τα παιδιά, καθώς τα χτυπούσε πολύ συχνά. Αυτή η αρρωστημένη κατάσταση διαρκούσε για χρόνια ολόκληρα και θα χρειαστεί επίσης πολύς χρόνος μέχρι τα παιδιά του αρρωστημένου ζευγαριού να μπορέσουν να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Τα δύο ανήλικα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει η θεία τους, ενώ οι Αρχές ερευνούν τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια, προκειμένου να ανακαλύψουν αν γνώριζαν τι συνέβαινε και παρ’ όλα αυτά δεν είχαν προχωρήσει σε καμία καταγγελία. Επίσης η έρευνα των αστυνομικών θα επεκταθεί και μέχρι το ψυχιατρείο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις και κατά των τροφίμων.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...