Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

❱❱ Θρίλερ με γιατρό που βρέθηκε νεκρός μέσα στο Ι.Χ. του στο Σέιχ ΣουΕρωτική απογοήτευση, την οποία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, φαίνεται πως ήταν η αιτία που οδήγησε έναν νεαρό γιατρό στη Θεσσαλονίκη να βάλει φρικτό τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, το απόγευμα του Σαββάτου ο 32χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του από περαστικό περιπατητή στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αγίου Παύλου και συγκεκριμένα στη δασική περιοχή του Σέιχ Σου. Βρέθηκε δεμένος με δύο ταϊράπ στον λαιμό κοντά σε λυόμενο κτίσμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία.

Το αποκρουστικό θέαμα του άψυχου σώματος του νεαρού γιατρού φούντωσε τα σενάρια πως επρόκειτο για δολοφονία. Ωστόσο, το κουβάρι για την εξιχνίαση του θρίλερ άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντοπίστηκε σημείωμα, που φέρεται ότι άφησε ο αυτόχειρας στους γονείς και τους συγγενείς του. Σε αυτό τους ζητά συγγνώμη για την πράξη του.

Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στις διωκτικές Αρχές, ο γιατρός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω ερωτικής απογοήτευσης και συγκεκριμένα λόγω χωρισμού από τη σύντροφό του, τον οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα ήταν περίεργη, ενώ οι οικείοι του έκαναν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που είχε εξαιτίας της απογοήτευσης αυτής.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν όλα τα δεδομένα, αναζητώντας στοιχεία σχετικά με τις κινήσεις του 32χρονου γιατρού, ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ώρες προτού βρεθεί νεκρός.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...