Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ενας αετός με ρήτρα 35 εκατ.

Το συμβόλαιο (του Φέισα) στην Μπενφίκα.

Ρήτρα-μαμούθ έβαλε η Μπενφίκα στον Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος ανακοινώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από την πορτογαλική ομάδα κι αν θελήσει να φύγει, θα πρέπει να καταβάλει 35 εκατ. ευρώ στους «αετούς» της Λισσαβώνας! Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 25χρονος μέσος είναι διάρκειας πέντε ετών και οι ετήσιες απολαβές του υπολογίζονται στα 800.000 ευρώ.

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, λέγεται ότι θα βάλει στο ταμείο του περίπου 4,5 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Σέρβου. Αλλα 2 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι θα αποφέρει η πώληση του Χοσέ Χολέμπα στην Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα φέρεται αποφασισμένη να ολοκληρώσει το μεταγραφικό deal και να προσθέσει στο ρόστερ της τον Ελληνογερμανό μπακ. Ο διεθνής άσος, που έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, συζητάει με την Μπεσίκτας για τρία χρόνια και είναι κοντά σε συμφωνία που θα του αποφέρει σχεδόν 900.000 ευρώ ετησίως.

Μετά την πώληση του Φέισα ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει αμυντικό χαφ. Πρώτος στόχος είναι ο Μπακαγιέ Τραορέ. Εχοντας ως δυνατό χαρτί την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι νταμπλούχοι πιέζουν τη Μίλαν. Ωστόσο τον άσο από το Μάλι διεκδικεί και η Τζένοα. Επίσης φημολογείται ότι οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν ακόμη μία καλή περίπτωση από το Καμπιονάτο, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει το όνομα. Ανεξάρτητα πάντως από τον «κότφη», οι Πειραιώτες ψάχνουν και για έναν ακόμη πρωτοκλασάτο μέσο. Ο Ματιέ Φλαμινί αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές, ενώ χθες στη Γαλλία επανέφεραν στο προσκήνιο το «φλερτ» με τον Αμαλφιτανό, ο οποίος δεν υπολογίζεται στη Μαρσέιγ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα