Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

«Τιμώρησε» τον βιαστή πατέρα του

❱❱ Ο 26χρονος γιος του συνταξιούχου ταχυδρόμου ομολόγησε τον φόνο, λέγοντας ότι κακοποιούσε τον ίδιο και τα ετεροθαλή αδέλφια τουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Η άγρια σεξουαλική -και όχι μόνο- κακοποίηση που υπέμενε όλη του τη ζωή από τον ίδιο του τον πατέρα, αλλά και το γεγονός ότι ο 70χρονος συνέχιζε την ίδια αρρωστημένη τακτική στα δύο μικρότερα ετεροθαλή αδελφάκια του, 10 και 7 ετών, μετέτρεψαν σε τιμωρό τον 26χρονο που φέρεται ότι ομολόγησε πως το δικό του χέρι εκτέλεσε τον συνταξιούχο ταχυδρόμο την περασμένη Κυριακή, στο χωριό Αη Λιας στις Βολίμες Ζακύνθου.

Σήμερα, ο νεαρός πατροκτόνος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας.

Το νησί έχει συγκλονιστεί από τις πτυχές που κρύβει το άγριο έγκλημα… Ο 26χρονος είναι το δεύτερο παιδί του θύματος από τον δεύτερο γάμο του με μια Αλβανίδα, ενώ είχε ήδη ένα παιδί από τον πρώτο γάμο του. Ομως, ο συνταξιούχος ταχυδρόμος χώρισε και από τη δεύτερη γυναίκα του και μητέρα του 26χρονου, και παντρεύτηκε μια Βουλγάρα, με την οποία έκανε άλλα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 10 ετών και ένα 7χρονο αγοράκι.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε από καρκίνο, αλλά λίγο πριν φύγει από τη ζωή μια ανώνυμη καταγγελία σε βάρος του άνδρα της ότι κακοποιούσε τα παιδάκια κινητοποίησε την κοινωνική λειτουργό και μέλη του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», που επισκέφθηκαν την οικογένεια και μίλησαν με όλους. Λίγο αργότερα, όταν η γυναίκα νοσηλευόταν και έκανε χημειοθεραπείες, υπήρξε και δεύτερη ανώνυμη καταγγελία στον Δήμο Ζακύνθου.

Ζούσαν μια κόλαση

Ο 26χρονος, που έως τα 12 του έμενε με τον πατέρα του βιώνοντας μια κόλαση με συνεχείς κακοποιήσεις, έτρεφε απίστευτη αδυναμία στα αδελφάκια του. Οταν αντιλήφθηκε ότι τα αγγελούδια ζούσαν ό,τι και εκείνος, αποφάσισε να μη μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και να δράσει. Ο πατριός του δράστη δήλωσε ότι, για να φτάσει ο θετός γιος του στο σημείο να σκοτώσει εν ψυχρώ τον πατέρα του, τα πράγματα θα είχαν φτάσει στο απροχώρητο. 

Το ίδιο υποστήριξε και ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού Παναγιώτης Κεφαλληνός, λέγοντας ότι ο εντολέας του δεν άντεχε πλέον την απάνθρωπη συμπεριφορά του θύματος απέναντι στον ίδιο, στη μητέρα του και στα αδελφάκια του. Μάλιστα, η Αλβανίδα μητέρα του 26χρονου -που έχει και μία κόρη από άλλον γάμο- φέρεται ότι είχε υποστεί και εκείνη κακοποίηση από τον συνταξιούχο ταχυδρόμο!

Το άψυχο σώμα του 70χρονου βρήκε ένας ταξιτζής, ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά. Είδε το κλειστό φορτηγάκι στην άκρη του δρόμου και σκέφτηκε μήπως κάποιος χρειαζόταν βοήθεια, οπότε στάθμευσε το ταξί, βγήκε έξω και πλησίασε το όχημα. «Αναψα τον φακό του κινητού μου και το τι είδα δεν περιγράφεται…» είπε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...