Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

«Σφαγή» για τα… μάτια ενός «Δον Ζουάν»

❱❱ Κόλαση στη Χίο! Αγριο ξύλο και μηνύσεις ανάμεσα στην πρώην και τη νυν σύντροφο 35χρονουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Ο έρωτας για τον ίδιο άντρα έγινε αιτία πολέμου για δύο νεαρές γυναίκες στη Χίο, οι οποίες δεν δίστασαν να βγάλουν νύχια και δόντια κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά που θύμιζε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα!

Μάλιστα, λίγο έλειψε η μια να χάσει τη… μύτη της, όταν η «προκάτοχός» της που εισέβαλε στο σπίτι του πρώην της τη… δάγκωσε και λίγο έλειψε να την κόψει!

Η πικάντικη ιστορία που μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων του νησιού της μαστίχας εκτυλίχθηκε σε μια περιοχή της Χίου όπου ένας γοητευτικός 35χρονος «Δον Ζουάν» αποφάσισε να χωρίσει με τη 30χρονη κοπέλα του και να συνεχίσει τη ζωή του με μιαν άλλη, συνομήλική της.

Ο χωρισμός χτύπησε σαν ηλεκτρικό ρεύμα την πρώην, η οποία όμως έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν διατεθειμένη να παραδώσει εύκολα τα όπλα, παρόλο που έπεσαν στο κενό οι προσπάθειές της να πείσει τον αγαπημένο της να μη χωρίσουν και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς εκείνος της ξεκαθάρισε πως είχε πάρει την απόφασή του.

Λένε ότι δεν υπάρχει πιο άγριο ζώο από μια προδομένη γυναίκα… Και το απέδειξε η θιγμένη και ταυτόχρονα εξοργισμένη 30χρονη, η οποία αποφάσισε να μη συμβιβαστεί με την απόφαση του μέχρι πρότινος καλού της.

Η αντίζηλος

Ετσι, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί ότι την καρδιά του είχε κλέψει άλλη γυναίκα, τον παρακολούθησε και έμαθε ποια ήταν η αντίζηλός της, η οποία είχε πάρει τη θέση της και στο σπίτι του! Τότε αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της και μάλιστα με έναν τρόπο που έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι να τα… χρειαστεί!

Θολωμένη μπούκαρε στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι και επιτέθηκε στη… διάδοχό της αρχικά εκσφενδονίζοντας ένα τούβλο (!) προς το μέρος της! Η κοπέλα έμεινε άναυδη προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει αν αυτά που ζούσε ήταν… αληθινά, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσε να σωθεί από τα χέρια της μανιασμένης γυναίκας που ορμούσε πάνω της με λύσσα. Τελικά, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αντέδρασε και έτσι άρχισαν να παλεύουν.

Ξαφνικά η πρώην έριξε στο πάτωμα τη νυν, την ακινητοποίησε και τη δάγκωσε άγρια στη μύτη, προσπαθώντας με μανία να την κόψει!

Εκείνη τη στιγμή ένα οικείο πρόσωπο του θύματος τής όρμησε και άρχισε να την ξυλοκοπά, αναγκάζοντάς τη να αφήσει την αιμόφυρτη κοπέλα.

Κατέληξαν και οι δύο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν, ύστερα από μηνύσεις που έκαναν η μία στην άλλη, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Οι δύο 30χρονες κατέληξαν στο Αυτόφωρο και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...