«Κόλπο» με τη βίλα του τέως βασιλιά

Εβγαλαν στο σφυρί έπαυλη που άνηκε πριν από πολλά χρόνια στον Κωνσταντίνο.

Δεν είναι ο τέως βασιλιάς ο σημερινός ιδιοκτήτης της εντυπωσιακής έπαυλης στο Σάρεϊ της Αγγλίας που, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, βγαίνει στο «σφυρί» έναντι του ποσού των 6,42 εκατ. ευρώ! Ο νυν ιδιοκτήτης, ο οποίος αγόρασε το υπερπολυτελές οίκημα από τον Κωνσταντίνο, είναι εκείνος που τοποθέτησε το «for sale» και θα καρπωθεί το αντίτιμο της πώλησης.

Η τέως βασιλική οικογένεια έχει αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σπίτι από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, όταν πήρε την απόφαση να την πουλήσει με σκοπό να αγοράσει το νέο της απόκτημα στο Χάμπστεντ του βόρειου Λονδίνου, όπου διέμενε μέχρι να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και στο Πόρτο Χέλι. Οπως αναφέρουν στην «Espresso» στενοί συνεργάτες του τέως βασιλιά, στην πώληση της βίλας με τις δέκα κρεβατοκάμαρες, τα έξι μπάνια, τη θερμαινόμενη πισίνα και τις πάρα πολλές ανέσεις έχει προβεί προφανώς ο νέος ιδιοκτήτης της, ο οποίος όμως δεν έχει καμία σχέση με τη βασιλική οικογένεια. «Σε αυτό το σπίτι η οικογένεια είχε εγκατασταθεί το 1974, ενώ έμεινε μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του 80′ , οπότε πήρε την απόφαση να το πουλήσει προκειμένου να μετακομίσει στο Χάμπστεντ. Ιδιοκτησιακά δεν της ανήκει από τότε. Προφανώς οι υπεύθυνοι του μεσιτικού γραφείου που έχουν αναλάβει την πώληση, με στόχο να δώσουν μια πιο… γαλαζοαίματη διάσταση στην αγγελία τους, χρησιμοποίησαν το όνομα της οικογένειας με σκοπό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον περισσότερων αγοραστών».

Οπως αναφέρεται στην αγγελία, το σπίτι χτίστηκε το 1883 και βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της περιοχής Τσόμπαμ του Σάρεϊ, προσφέροντας εκπληκτική θέα μέσα σε ένα καθαρά εξοχικό βρετανικό περιβάλλον, με καταπράσινα δένδρα και λιμνούλες, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται το κολέγιο του Ιτον και ο ιππόδρομος του Ασκοτ.

Στη μοναδική πώληση που προχώρησε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν στο μέχρι πρότινος σπίτι που διέθετε η οικογένεια στο Χάμπστεντ του Λονδίνου. Η πώληση έγινε τον περασμένο Απρίλιο έναντι άγνωστου μέχρι στιγμής ποσού, ενώ από την ημέρα εκείνη η τέως βασιλική οικογένεια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα και στο αγαπημένο της Πόρτο Χέλι. Στην περιοχή ο τέως βασιλιάς έχει αγοράσει δικό του σπίτι, η ανακαίνιση του οποίου θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα. 

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...