Έπαινος σε υπάλληλο του δήμου Αγρινίου που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 1.057 ευρώ!

❱❱ Τιμήθηκε για την ακεραιότητά του ο 58χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αγρινίου Χρυσόστομος Φωτοδήμος…… ο οποίος είχε βρει ένα πορτοφόλι με 1.057 ευρώ στις αρχές του περασμένου Μαΐου και το παρέδωσε. Ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Παπαναστασίου απέδωσε τα εύσημα και έναν τιμητικό έπαινο ως ελάχιστη αμοιβή για την πράξη του στον έντιμο υπάλληλο, τον οποίο συνεχάρη.

«Ο τόπος έχει ανάγκη από συμπεριφορές που εδράζονται στις ανθρώπινες αξίες. Η πράξη αυτή αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και υπόδειγμα ακεραιότητας. Ο Χρυσόστομος επέδειξε απαράμιλλο ήθος και εντιμότητα. Είναι τιμή για τον Δήμο Αγρινίου που έχει τέτοιους υπαλλήλους. Ως ελάχιστη ανταπόδοση, του απονέμω τιμητικό έπαινο» τόνισε.

Ο Χρυσόστομος Φωτοδήμος είχε βρει το πορτοφόλι με τα χρήματα έξω από ένα σούπερ μάρκετ το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Μαΐου και, χωρίς δεύτερη σκέψη, το παρέδωσε στην Αστυνομία. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η κάτοχος του πορτοφολιού, η οποία δήλωσε ανακουφισμένη καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι το είχε χάσει.

«Δεν δέχομαι και δεν μπήκα σε διαδικασία ποτέ να σκεφτώ να κρατήσω ένα πορτοφόλι. Ενας λογικός άνθρωπος θα το παρέδιδε αμέσως, όσα χρήματα κι αν είχε μέσα…» είχε δηλώσει τότε ο κ. Φωτοδήμος, προσθέτοντας, μάλιστα, πως δεν ήταν η πρώτη φορά που του συνέβαινε κάτι ανάλογο, αλλά η… πέμπτη!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ